15-20
Laktosefri
Glutenfri
Sitruskrydret svinefilet med grønne bønner, brokkoli, ovnsbakte poteter og karriremulade
Ingredienser
4 personer
Allergener
melk, sulfitt, egg, sennep
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
smør, salt, pepper, olje, bakepapir (kan sløyfes)
Ovnsbakte poteter | |||
---|---|---|---|
![]() | småpoteter | 600 g |
Svinefilet | |||
---|---|---|---|
![]() | filetstykke av svin | 600 g | |
![]() | sitruskrydder | 1 pakke |
Stekte grønnsaker | |||
---|---|---|---|
![]() | brokkoli | 1 stk | |
![]() | grønne bønner | 150 g | |
![]() | rødløk | 1 stk | |
smør (melk) | 1 ss |
Karriremulade | |||
---|---|---|---|
![]() | remulade (sulfitt, egg, sennep) | 2 pakker | |
![]() | karri | 1 pakke |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 563 kCal
- Fett
- 29 g
- Karbohydrater
- 33 g
- Protein
- 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: For et perfekt resultat på kjøttet, kan du bruke et steketermometer og ta kjøttet ut av ovnen når temperaturen viser omtrent 62 grader, og la kjøttet hvile seg opp til omtrent 65 grader.