20-30
Laktosefri
Pad thai med kyllingfilet, eggenudler og løk, toppet med bønnespirer og grovhakkede peanøtter
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Egg,
- hvete,
- peanøtter,
- nøtter,
- soya
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
- soyasaus
Eggenudler
Eggenudler (Egg, Hvete)
125 g
Pad thai
Gulrot
1 stk
Gul løk
1 stk
Skivet kyllingfilet
300 g
Egg (Egg)
2 stk
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Srirachasaus
½–1 pakke
Bønnespirer
1 pakke
Topping
Hakkede peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 683 kcal
- Fett 18 g
- Karbohydrater 68 g
- Protein 63 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Istedenfor å blande inn nudlene i sausen og kyllingen, kan du servere dem for seg.
- Eggenudler: Tilbered nudlene som anvist på pakken.
- Pad thai: Skrell gulroten og løken. Kutt gulroten og løken i tynne strimler. Skjær kyllingen i mindre biter.
- Pad thai, fortsettelse: Varm opp en stor wok- eller stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, til den er gyllen. Tilsett løken de siste 30 sekundene, og smak til med salt og pepper. Skru ned temperaturen til middels høy varme. Knekk eggene i stekepannen, og rør dem sammen med kyllingen i 1–2 minutter, til det begynner å ligne på eggerøre. Tilsett gulrotstrimlene, nudlene og soya- og ingefærsausen. Varm opp, og bland alt godt sammen. Smak til med srirachasausen og salt eller soyasaus. Skru av varmen, og vend inn bønnespirene.
- Topping: Strø de hakkede peanøttene over retten ved servering.