20-30
Glutenfri
Stekte fiskekaker med potetmos, fennikelsalat og bacon- og kaperssmør, toppet med revet pepperrot
Ingredienser
4 personer
Allergener
melk, fisk
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
smør, eplesider-, hvitvins- eller blank eddik, sukker, salt, pepper, olje
Potetmos | |||
---|---|---|---|
![]() | poteter | 700 g | |
![]() | lettmelk (melk) | 2–2 ½ dl | |
smør (melk) | 1 ss |
Eple- og fennikelsalat | |||
---|---|---|---|
![]() | fennikel | 1 stk | |
![]() | agurk | 1 stk | |
![]() | grønt eple | 1 stk | |
eplesider-, hvitvins- eller blank eddik | 3 ss | ||
sukker | 1 ss |
Bacon- og kaperssmør | |||
---|---|---|---|
![]() | bacon | 150 g | |
![]() | kapers | ½–1 glass | |
smør (melk) | 4 ss |
Stekte fiskekaker | |||
---|---|---|---|
![]() | fiskekaker (fisk, melk) | 720 g |
Topping | |||
---|---|---|---|
![]() | pepperrot | 1 bit |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 617 kCal
- Fett
- 27 g
- Karbohydrater
- 56 g
- Protein
- 38 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Du kan også smake til potetmosen med litt av den revne pepperroten. Hvis det er fennikeldill på fennikelen, kan du finhakke den, og ha den i salaten.