Stekte fiskekaker med potetmos, fennikelsalat og bacon- og kaperssmør, toppet med revet pepperrot
20-30
Glutenfri

Stekte fiskekaker med potetmos, fennikelsalat og bacon- og kaperssmør, toppet med revet pepperrot

Ingredienser

Allergener

melk, fisk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, eplesider-, hvitvins- eller blank eddik, sukker, salt, pepper, olje

Potetmos
poteter
poteter
700 g
lettmelk
lettmelk (melk)
2–2 ½ dl
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Eple- og fennikelsalat
fennikel
fennikel
1 stk
agurk
agurk
1 stk
grønt eple
grønt eple
1 stk
eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
3 ss
Basisvare
sukker
sukker
1 ss
Basisvare
Bacon- og kaperssmør
bacon
bacon
150 g
kapers
kapers
½–1 glass
smør
smør (melk)
4 ss
Basisvare
Stekte fiskekaker
fiskekaker
fiskekaker (fisk, melk)
720 g
Topping
pepperrot
pepperrot
1 bit
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
617 kCal
Fett 
27 g
Karbohydrater 
56 g
Protein 
38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Du kan også smake til potetmosen med litt av den revne pepperroten. Hvis det er fennikeldill på fennikelen, kan du finhakke den, og ha den i salaten.