15-20
Glutenfri
Grove karbonader i sjysaus med smørstekt blomkål, servert med rotmos
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- melk
Basisvarer
- smør
- olje
- salt
Rotmos
Rotmos (Melk, Laktose)
500 g
Grove karbonader i sjysaus
Grove karbonader m/løk (Melk, Laktose)
360 g
Sjysaus (Melk)
1 pakke
Smørstekt blomkål
Blomkål
1 stk
Smør (Melk)
½ ss
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 800 kcal
- Fett 57 g
- Karbohydrater 42 g
- Protein 30 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Rotmos: Legg posen med rotmos i en kjele med vann. Kok opp, og la den småkoke i 10–15 minutter.
- Grove karbonader i sjysaus: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek karbonadene i 2–3 minutter på hver side. Ha i sjysausen, og gi det hele et lite oppkok (se tips).
- Smørstekt blomkål: Kutt blomkålen i små buketter. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og ½ ss smør. Stek blomkålbukettene i 4–5 minutter. Smak til med salt.
- Vel bekomme!