Indisk kikertgryte servert med basmatiris,  krydderbakt blomkål og ristede cashewnøtter
20-30
Vegetar

Indisk kikertgryte servert med basmatiris, krydderbakt blomkål og ristede cashewnøtter

Ingredienser

Allergener

cashewnøtter, selleri, sennep, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olivenolje, olje, salt, pepper, bakepapir (kan sløyfes)

Marinert blomkål
blomkål
blomkål
1 stk
tikka masala-paste
tikka masala-paste (cashewnøtter)
1 glass
olivenolje
olivenolje
1 ss
Basisvare
Basmatiris med karri
basmatiris
basmatiris
250 g
karri
karri
1 pakke
Indisk kikertgryte
gul løk
gul løk
1 stk
tomater
tomater
2 stk
kikerter
kikerter
2 pakker
spinat
spinat
100 g
indisk saus
indisk saus (selleri, sennep, melk)
2 pakker
Ristede cashewnøtter
cashewnøtter
cashewnøtter (cashewnøtter)
1 pakke
Tilbehør
koriander
koriander
1 bunt
mangochutney
mangochutney
2 glass
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
851 kCal
Fett 
36 g
Karbohydrater 
110 g
Protein 
22 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Hvis du ønsker å spare oppvask, kan du også riste cashewnøttene i ovnen når det gjenstår omtrent 5 minutter av steketiden til blomkålen.