Gratinerte kjøttboller i tomatsaus med pasta farfalle og salat
15-20

Gratinerte kjøttboller i tomatsaus med pasta farfalle og salat

Ingredienser

Allergener

hvete, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olivenolje, salt, sukker, pepper

Pasta farfalle
pasta
pasta (hvete)
380 g
Gratinerte kjøttboller i tomatsaus
moste tomater
moste tomater
700 ml
basilikum og oregano
basilikum og oregano
1 pakke
oksebuljong
oksebuljong
1 pakke
kjøttboller med grønnsaker
kjøttboller med grønnsaker
660 g
revet mozzarella
revet mozzarella (melk)
90 g
Salat
hjertesalat
hjertesalat
1 stk
rød paprika
rød paprika
1 stk
agurk
agurk
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
850 kCal
Fett 
34 g
Karbohydrater 
89 g
Protein 
47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Topp gjerne retten med fersk basilikum.