Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- vann
- salt
- pepper
- olje
Kremet saus med grønnsaker
Rødløk
½–1 stk
Rød paprika
½–1 stk
Spinat
50 g
Lett crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Grønne erter
125 g
Vann
1 dl
Ravioli med fire oster
Ravioli med fire oster (Egg, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke
Sprøstekt bacon
Bacon
150 g
Tilbehør
Krutonger (Hvete)
40 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 808 kcal
- Fett 40 g
- Karbohydrater 72 g
- Protein 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server litt ristede pinjekjerner eller valnøtter til retten.
- Kremet saus med grønnsaker: Skrell og grovhakk løken. Skyll og kutt paprikaen i terninger, og skyll spinaten i kaldt vann.
- Kremet saus med grønnsaker, fortsettelse: Varm opp en vid stekepanne eller kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og paprikaen i 2–3 minutter, til løken er blank. Tilsett crème fraîchen, 1 dl vann, grønnsaksbuljongen, spinaten og ertene, og la det hele småkoke i omtrent 2 minutter. Smak til med salt og pepper.
- Ravioli med fire oster: Tilbered ravioliene som anvist på pakken. Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, men ta vare på litt av pastavannet. Spe ut den kremede sausen med litt av pastavannet hvis du synes den blir for tykk. Bland ravioliene inn i sausen.
- Sprøstekt bacon: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconterningene i 3–5 minutter, til de er gylne og sprø.
- Servering: Server urtekrutongene til retten.