Soya- og ingefærbakt laks i hjertesalat med mango, koriander og jasminris
15-20

Soya- og ingefærbakt laks i hjertesalat med mango, koriander og jasminris

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • hvete,
  • soya

Basisvarer

  • olje

Jasminris

jasminris
Jasminris
½ pakke

Soya- og ingefærbakt laks

laksefilet
Laksefilet (Fisk)
150 g
soya- og ingefærsaus
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
½ pakke

Tilbehør

mango
Mango
½ stk
hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
koriander
Koriander
1 bunt
lime
Lime
½ stk
chilimajones
Chilimajones (Egg, Sennep)
¼ pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 904 kcal
  • Fett 39 g
  • Karbohydrater 96 g
  • Protein 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vil du ikke bruke salatbladene som skåler? Del bladene i biter, og bland dem sammen med mangoterningene.

  1. Varm opp stekeovnen til 180 grader varmluft.
  2. Jasminris: Tilbered halvparten av risen som anvist på pakken.
  3. Soya- og ingefærbakt laks: Skjær fisken i terninger, og ha den i en smurt ildfast form. Bland inn soya- og ingefærsausen, og stek fisken i ovnen i omtrent 8 minutter, eller til den er gjennomstekt. 
  4. Tilbehør: Skrell og kutt ønsket mengde av mangoen i terninger. Ha mangoen på en tallerken. Plukk bladene av salaten, skyll og tørken den. Fordel salatbladene utover tallerkenen. Skyll og grovhakk korianderen. Kutt limen i båter.
  5. Servering: Fyll salatbladene med risen, laksen og mango- og tomatterningene. Server korianderen, limebåtene og chilimajonesen til retten.