Kremet aspargessuppe med kokte egg og bagetter
15-20
Vegetar

Kremet aspargessuppe med kokte egg og bagetter

Ingredienser

Allergener

melk, egg, bygg, havre, hvete, rug

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, olje, salt, pepper

Aspargessuppe
asparges
asparges
600 g
gul løk
gul løk
1 stk
kinesisk hvitløk
kinesisk hvitløk
½ stk
spinat
spinat
100 g
grønnsaksbuljong
grønnsaksbuljong
2 pakker
lett crème fraîche
lett crème fraîche (melk)
300 g
vann
vann
6 dl
Basisvare
Kokte egg
egg
egg (egg)
8 stk
Bagetter
bagetter
bagetter (bygg, havre, hvete, rug)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
481 kCal
Fett 
24.52 g
Karbohydrater 
41.06 g
Protein 
23.9 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Lag gjerne hvitløksbrød av bagettene! Bland sammen olivenolje og finhakket hvitløk, snitt bagettene og smør hvitløksoljen på snittflaten før du steker dem.