melk, egg, bygg, havre, hvete, rug
vann, olje, salt, pepper
Aspargessuppe | |||
---|---|---|---|
![]() | asparges | 600 g | |
![]() | gul løk | 1 stk | |
![]() | kinesisk hvitløk | ½ stk | |
![]() | spinat | 100 g | |
![]() | grønnsaksbuljong | 2 pakker | |
![]() | lett crème fraîche (melk) | 300 g | |
vann | 6 dl |
Kokte egg | |||
---|---|---|---|
![]() | egg (egg) | 8 stk |
Bagetter | |||
---|---|---|---|
![]() | bagetter (bygg, havre, hvete, rug) | 1 pakke |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Lag gjerne hvitløksbrød av bagettene! Bland sammen olivenolje og finhakket hvitløk, snitt bagettene og smør hvitløksoljen på snittflaten før du steker dem.
Del av lmkgroup.se