Grove karbonader i brun saus med kokte poteter, ertestuing og rørte tyttebær
15-20

Grove karbonader i brun saus med kokte poteter, ertestuing og rørte tyttebær

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper

Kokte poteter

småpoteter
Småpoteter
300 g

Ertestuing

ertestuing
Ertestuing (Melk, Laktose)
400 g

Grove karbonader i brun saus

grove karbonader m/løk
Grove karbonader m/løk (Melk, Laktose)
450 g
brun saus
Brun saus (Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke

Tilbehør

rørte tyttebær
Rørte tyttebær
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 967 kcal
  • Fett 52 g
  • Karbohydrater 90 g
  • Protein 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kok posen med ertestuingen i vannet med potetene.

  1. Kokte poteter: Kok potetene i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
  2. Ertestuing: Ha posen med ertestuingen i en kjele med vann, og kok den i omtrent 10 minutter.
  3. Grove karbonader i brun saus: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek karbonadene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme. Tilsett den brune sausen, og gi det hele et oppkok. Server tyttebærene til retten.