Sprø popcornkylling med eplesalat, sesamris og søt chilisaus
15-20
Glutenfri
Laktosefri

Sprø popcornkylling med eplesalat, sesamris og søt chilisaus

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø

Basisvarer

  • olje
  • olivenolje
  • smør
  • salt
  • pepper

Sesamris

jasminris
Jasminris
150 g
sesamfrø
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke

Eplesalat

hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
norsk eple
Norsk eple
½–1 stk
grønn paprika
Grønn paprika
½–1 stk

Sprø popcornkylling

popcornkylling
Popcornkylling
400 g

Tilbehør

sweet chili-saus
Sweet chili-saus
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 791 kcal
  • Fett 22 g
  • Karbohydrater 100 g
  • Protein 48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også varme popcornkyllingen midt i ovnen på 220 grader i 10–12 minutter.

  1. Sesamris: Tilbered risen som anvist på pakken. Vend inn sesamfrøene i den ferdigkokte risen.
  2. Eplesalat: Skyll og kutt salaten i grove biter. Skyll og kutt eplet og paprikaen i terninger. Bland eple- og paprikaterningene sammen med salaten i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
  3. Sprø popcornkylling: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek kyllingen i 2–3 minutter på hver side, eller til den er sprø og gjennomvarm.
  4. Tilbehør: Server chilisausen til retten.