15-20
Glutenfri
Laktosefri
Sprø popcornkylling med eplesalat, sesamris og søt chilisaus
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø
Basisvarer
- olje
- olivenolje
- smør
- salt
- pepper
Sesamris
Jasminris
150 g
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Eplesalat
Hjertesalat
1 stk
Norsk eple
½–1 stk
Grønn paprika
½–1 stk
Sprø popcornkylling
Popcornkylling
400 g
Tilbehør
Sweet chili-saus
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 791 kcal
- Fett 22 g
- Karbohydrater 100 g
- Protein 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også varme popcornkyllingen midt i ovnen på 220 grader i 10–12 minutter.
- Sesamris: Tilbered risen som anvist på pakken. Vend inn sesamfrøene i den ferdigkokte risen.
- Eplesalat: Skyll og kutt salaten i grove biter. Skyll og kutt eplet og paprikaen i terninger. Bland eple- og paprikaterningene sammen med salaten i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
- Sprø popcornkylling: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek kyllingen i 2–3 minutter på hver side, eller til den er sprø og gjennomvarm.
- Tilbehør: Server chilisausen til retten.