Kjenner du også på tidsklemma? Vi har samlet tre sunne og lette retter du lager på under 20 minutter!

Tre sunne og lette retter på under 20 minutter

Kjenner du også på tidsklemma? At hverdagene bare fyker forbi, og at nyttårsforsettene renner ned i sluket sammen med snøen som falt i fjor? Når jula er ryddet bort og januar banker på, med blanke ark og fargestifter til, er vi mange som har ambisjoner om et sunnere kosthold – men når det kommer til stykket, er det ofte lett å henfalle til gamle synder. En enkel løsning her og der, og kanskje fast food når det kniper skikkelig?

Vi dømmer ingen, for vi vet at det kan være vanskelig å lage sunn middag fra bunnen hver eneste dag, og fast food er innmari godt en gang iblant. Men fordi vi vet at hverdagen er krevende for mange, har vi samlet tre sunne og lette retter du lager på under 20 minutter – for det skal ikke være vanskelig å spise sunt. Det skal være imponerende enkelt.

Blandet salat med sprøstekt bacon, smilende egg, lune multibrød og Grana Padano 

En mettende middagssalat er aldri feil, spør du oss. Og hvem blir vel ikke lykkelig av sprøstekt bacon og smilende egg? Et klassisk par som får følge av frisk salat, sødmefylte tomater og varmt, luftig brød. Nyrevet Grana Padano og kremet dressing er prikken over denne velsmakende I'en. 

Svinefilet med jasminris og grønnsaker

Svinefilet med jasminris, smørstekte grønnsaker og kremet appelsinsaus

Saftig svinekjøtt, stekt til perfeksjon i ovnen. Luftig ris, smakfulle, sødmefylte grønnsaker - og det beste av alt, en kremet appelsinsaus som du bare skal varme opp. Dette går fort, men det smaker så nydelig! Dette kommer du til å ville lage igjen og igjen.

Sitrusstekt kylling med nudler og wokkede grønnsaker

Sitrusstekt kylling med wokkede grønnsaker, nudler og sweet chili-saus

Denne friske retten har smak av Asia, et av våre favorittkjøkken. Kylling, nudler og krispy grønnsaker blandes med nudler og sweet chili-saus, og resultatet blir en koserett med litt sting – perfekt en kald vinterdag, eller kanskje en kveld du helst vil spise middag i sofaen. Bland alle ingrediensene sammen og nyt en bolle varmende kyllingwok med den beste samvittighet.

Ble du sulten nå? Husk at du hver uke kan velge mellom 60 retter der du setter sammen matkassen din selv. Under kategorien «Sunn og lett» finner du retter med magre proteiner, grove kornsorter og masse grønnsaker - med maksimum 750 kalorier per porsjon. For det skal ikke være vanskelig å spise sunt. Det skal være imponerende enkelt.