15-20
Blandet salat med sprøstekt bacon, smilende egg, lune multibrød og Grande Premium
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- hvete,
- rug,
- melk
Basisvarer
- olje
Smilende egg
Egg (Egg)
2 stk
Blandet salat
Tomat
1 stk
Hjertesalat
2 stk
Rødløk
½–1 stk
Lett urtedressing (Melk, Laktose)
1 pakke
Lettmajones (Egg)
½ pakke
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Multibrød
Rustikke multibrød (Hvete, Rug)
2 stk
Sprøstekt bacon
Baconterninger
150 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 574 kcal
- Fett 26 g
- Karbohydrater 47 g
- Protein 38 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Lag krutonger av multibrødene. Kutt dem i terninger, og stek dem i ovnen på et stekebrett med litt olje på 230 grader i 3–4 minutter. Krydre med litt salt og pepper.
- Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
- Smilende egg: Kok eggene i 7–8 minutter. Avkjøl de ferdigkokte eggene i kaldt vann.
- Blandet salat: Skyll og kutt tomaten i terninger. Skyll og kutt hjertesalatene i grove biter, og skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha grønnsakene i en stor serveringsskål, og vend inn dressingen og lettmajonesen.
- Multibrød: Stek multibrødene som anvist på pakken.
- Sprøstekt bacon: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconet i 4–5 minutter, eller til det er gyllent og sprøtt. Legg baconet over på en tallerken med kjøkkenpapir.
- Blandet salat, fortsettelse: Skrell og del eggene i båter. Topp salaten med eggebåtene, baconet og osten. Server multibrødene ved siden av.
- God middag!