Blandet salat med sprøstekt bacon, smilende egg, lune multibrød og Grande Premium

Blandet salat med sprøstekt bacon, smilende egg, lune multibrød og Grande Premium

4.17 (115)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
Liste
Liste
Bilder
Egg
2 stk
(Egg)
Tomat
1 stk
Hjertesalat
2 stk
Rødløk
½–1 stk
Lett urtedressing
1 pakke
(Melk, Laktose)
Lettmajones
½ pakke
(Egg)
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Rustikke multibrød
2 stk
(Hvete, Rug)
Baconterninger
150 g
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
593 kcal
Fett:
26 g
Karbohydrater:
52 g
Protein:
38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Lag krutonger av multibrødene. Kutt dem i terninger, og stek dem i ovnen på et stekebrett med litt olje på 230 grader i 3–4 minutter. Krydre med litt salt og pepper.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Kok eggene i 7–8 minutter. Avkjøl de ferdigkokte eggene i kaldt vann. 
Skyll og kutt tomaten i terninger. Skyll og kutt hjertesalatene i grove biter, og skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha grønnsakene i en stor serveringsskål, og vend inn dressingen og lettmajonesen.     
 Stek multibrødene som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconet i 4–5 minutter, eller til det er gyllent og sprøtt. Legg baconet over på en tallerken med kjøkkenpapir.   
 Skrell og del eggene i båter. Topp salaten med eggebåtene, baconet og osten. Server multibrødene ved siden av. 
Vel bekomme!