Blandet salat med sprøstekt bacon, smilende egg, lune multibrød og Grande Premium
15-20

Blandet salat med sprøstekt bacon, smilende egg, lune multibrød og Grande Premium

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • hvete,
  • rug,
  • melk

Basisvarer

  • olje

Smilende egg

egg
Egg (Egg)
2 stk

Blandet salat

tomat
Tomat
1 stk
hjertesalat
Hjertesalat
2 stk
rødløk
Rødløk
½–1 stk
lett urtedressing
Lett urtedressing (Melk, Laktose)
1 pakke
lettmajones
Lettmajones (Egg)
½ pakke
revet Grande Premium
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke

Multibrød

rustikke multibrød
Rustikke multibrød (Hvete, Rug)
2 stk

Sprøstekt bacon

baconterninger
Baconterninger
150 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 574 kcal
  • Fett 26 g
  • Karbohydrater 47 g
  • Protein 38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Lag krutonger av multibrødene. Kutt dem i terninger, og stek dem i ovnen på et stekebrett med litt olje på 230 grader i 3–4 minutter. Krydre med litt salt og pepper.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
  2. Smilende egg: Kok eggene i 7–8 minutter. Avkjøl de ferdigkokte eggene i kaldt vann. 
  3. Blandet salat: Skyll og kutt tomaten i terninger. Skyll og kutt hjertesalatene i grove biter, og skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha grønnsakene i en stor serveringsskål, og vend inn dressingen og lettmajonesen.     
  4. Multibrød: Stek multibrødene som anvist på pakken.
  5. Sprøstekt bacon: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconet i 4–5 minutter, eller til det er gyllent og sprøtt. Legg baconet over på en tallerken med kjøkkenpapir.   
  6. Blandet salat, fortsettelseSkrell og del eggene i båter. Topp salaten med eggebåtene, baconet og osten. Server multibrødene ved siden av. 
  7. God middag!