Rask og enkel middag

En rask og enkel middag kan også være velsmakende, næringsrik og variert! Se bare disse enkle middagstipsene som vil slå an hos både barn og voksne.

Enkle middagstips

Det er ikke alltid at tiden strekker til i en hektisk hverdag, og da er det fint å ha hendig noen oppskrifter på enkle middagsretter. Og hvor fint er det ikke om en slike enkle og raske middager også er både gode og næringsrike, samtidig som de inviterer hele familien til et nytt smaksunivers? La deg inspirere til varierte, enkle og gode middager, også uten gluten eller laktose hvis du ønsker det.


Enkel middag til barn

Det er ikke alltid like lett å finne en god og enkel middag som barna også liker. Vi har samlet en rekke oppskrifter på barnevennlig middag som også er både sunne og enkle å lage. Hva med å la barna få delta i matlagingen? Det er ekstra moro å spise noe man har laget selv!

Her er noen tips:

  • En middagsfavoritt blant både barn og voksne er hjemmelagde vårruller! Varier innholdet som du ønsker, og lag denne vinneren av en middag!
  • Hvem sa at ikke hamburgeren kan være sunn? Nyt en deilig burger når helgen kommer! Se oppskrift på Adams hamburgere.
  • Hjemmelaget fish and chips er supergodt, og et mye sunnere middagsalternativ enn den du kjøper i frysedisken.

Sunn enkel middag

Hvem har sagt at en sunn middag ikke også kan være rask, enkel og velsmakende? Det er enklere å spise sunt hvis det man spiser smaker godt, og også hvis man kan utforske nye og spennende smaker.


Kjapp og enkel middag

Har du dårlig tid, eller har du lyst til å prioritere tid til andre ting enn matlaging? Da høres det ut som du kan dra nytte av noen raske middagstips. Lag en rask hverdagsmiddag på under 20 minutter bestående av kjente og kjære klassiske retter, eller utforsk nye spennende smaker.

Middagstips til retter som går enkelt og raskt å lage, og som er lette å like. La deg inspirere av kjente klassiske middager og utforsk nye smaksuniverser for hele familien. Se Adams Ekspresskasse.

Enkel vegetarmiddag

Er du vegetarianer på jakt etter enkel middagsinspirasjon, eller vil du bare spise mindre kjøtt? Det finnes så utrolig mye godt du kan lage med grønnsaker som hovedingrediens, og det trenger verken være tidkrevende eller komplisert. Sunne enkle vegetarmiddager finner du i vår vegetar matkasse.

Rask, enkel og god middag levert på døra

Ønsker du å bli inspirert til nye raske og enkle retter du kan prøve? Eller har du bare lyst til å utforske nye smaksuniverser? Med en matkasse får du både oppskrifter og ingredienser levert på døra, og ikke nok med det – maten er smakfull, næringsrik og variert i tillegg! Sett sammen din egen matkasse med inspirerende oppskrifter til rask og lettvint middag som hele familien kan nyte!Enkel og Rask Middag

Med Ekspresskassen får du middager som går raskt å lage, og som er lette å like. Nye, spennende smaker, kombinert med kjære klassiske retter for hele familien.