25-30
Hamburgere med chilimajones, salat, tomat og rødløk servert med søtpotetfries
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sulfitt,
- egg,
- sennep,
- bygg,
- hvete,
- rug,
- soya
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
Søtpotetfries
Søtpoteter
2 stk
Grønnsaker
Hjertesalat
1 stk
Rødløk
1 stk
Tomat
1 stk
Hamburger
Homestyleburgere
2 stk
Hamburgerbrød (Soya, Bygg, Hvete, Rug)
2 stk
Chilimajones (Sulfitt, Egg, Sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Riv litt parmesan over søtpotetfriesene før servering.
- Sett stekeovnen på 220 grader.
- Søtpotetfries: Skrell søtpotetene og kutt dem i staver. Fordel søtpotetstavene i en ildfast form, og vend inn litt olje og salt. Stek søtpotetstavene i ovnen i 15-20 minutter, eller til de er gjennomstekte.
- Kutt enden av hjertesalaten, og skyll salatbladene i kaldt vann. Skrell rødløken og kutt den og tomaten i skiver. Legg grønnsakene på et fat for servering.
- Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek homestyleburgerne i 2-3 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. Krydre burgerne med salt og pepper.
- Varm hamburgerbrødene i ovnen i 2-3 minutter.
- Fyll hamburgerbrødene med homestyleburgerne, tomaten, salaten, rødløken og chilimajonesen, og server søtpotetfriesene ved siden av.