Hamburgere med chilimajones, salat, tomat og rødløk servert med søtpotetfries
25-30

Hamburgere med chilimajones, salat, tomat og rødløk servert med søtpotetfries

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • egg,
  • sennep,
  • bygg,
  • hvete,
  • rug,
  • soya

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper

Søtpotetfries

søtpoteter
Søtpoteter
2 stk

Grønnsaker

hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
rødløk
Rødløk
1 stk
tomat
Tomat
1 stk

Hamburger

homestyleburgere
Homestyleburgere
2 stk
hamburgerbrød
Hamburgerbrød (Soya, Bygg, Hvete, Rug)
2 stk
Chilimajones (Sulfitt, Egg, Sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 0 kcal
  • Fett 0 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Protein 0 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Riv litt parmesan over søtpotetfriesene før servering.

  1. Sett stekeovnen på 220 grader.
  2. Søtpotetfries: Skrell søtpotetene og kutt dem i staver. Fordel søtpotetstavene i en ildfast form, og vend inn litt olje og salt. Stek søtpotetstavene i ovnen i 15-20 minutter, eller til de er gjennomstekte.
  3. Kutt enden av hjertesalaten, og skyll salatbladene i kaldt vann. Skrell rødløken og kutt den og tomaten i skiver. Legg grønnsakene på et fat for servering. 
  4. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek homestyleburgerne i 2-3 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. Krydre burgerne med salt og pepper.
  5. Varm hamburgerbrødene i ovnen i 2-3 minutter.
  6. Fyll hamburgerbrødene med homestyleburgerne, tomaten, salaten, rødløken og chilimajonesen, og server søtpotetfriesene ved siden av.