Fish & chips med ertepuré og revet gulrot
20-30
Laktosefri

Fish & chips med ertepuré og revet gulrot

Denne klassikeren fra Storbritannia har sitt opphav som gatemat, og ble ofte servert toppet med eddik. Vi har valgt å servere med en deilig remulade.
Ingredienser

Allergener

sulfitt, fisk, hvete, melk, egg, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, salt, pepper, olje, bakepapir (kan sløyfes)

Pommes frites
pommes frites m/skall
pommes frites m/skall
600 g
potetkrydder
potetkrydder (sulfitt)
1 pakke
Panert fisk
panert torsk
panert torsk (fisk, hvete)
720 g
Ertepuré
grønne erter
grønne erter
250 g
smør
smør (melk)
2 ss
Basisvare
Revet gulrot
sitron
sitron
½ stk
gulrøtter
gulrøtter
400 g
Tilbehør
remulade
remulade (sulfitt, egg, sennep)
2 pakker
sitron
sitron
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
946 kCal
Fett 
50 g
Karbohydrater 
94 g
Protein 
30 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Tradisjonelt serveres fish & chips med malt- eller løkeddik. Dette er ikke så vanlig å ha hjemme på kjøkkenbenken i Norge, men du kan bruke eplecidereddik eller hvitvinseddik for den tradisjonelle smaken.