Middag for én person

Er du på leting etter inspirasjon til middag for én, finnes det masse godt å velge mellom. La deg inspirere av deilige middagsforslag og smarte middagstips til én person!

Middagstips til én person

Selv når du skal spise alene, har du store valgmuligheter. Faktisk kan du hente inspirasjon fra de fleste oppskrifter, så lenge du benytter deg av disse middagstipsene:

 1. Frys ned matrester i porsjoner.
  Hvis du har laget for store porsjoner, kan du fryse ned restene. Merk pakkene med dato og innhold, så har du en rask middag til en dag du har dårlig tid.
 2. Bruk kreativiteten i matlagingen.
  Ingredienser kan tilberedes på mange måter. For eksempel kan fisk brukes både til pasta og i taco. Vær kreativ med restene!
 3. Kjøp kun ingrediensene du trenger.
  Kjøp kun ingrediensene du trenger, og velg råvarer som kan brukes i flere retter. Et annet alternativ er å bestille en matkasse som inkluderer ferdig porsjonerte ingredienser.

Enkel middag for én person

Skal du kun lage middag til deg selv, og har lyst på noe som er enkelt å tilberede? Disse oppskriftene er sammensatt av gode smaker, og gir deg den næringen du trenger – samtidig som du ikke trenger å bruke så lang tid på selve matlagingen.

 • Ovnsbakt rosenkål. Enkel og deilig rett som både passer ypperlig som middag til én, eller som tilbehør til flere.
 • Linguini i kremet gresskarsaus. Smakfullt middagstips til én person. Med sin nøtteaktige og sødmefylte smak er dette en rett som må prøves!
 • Langos med tilbehør. Denne ungarske retten gjør seg ypperlig med pizzabunn, og er en middag du kan kose deg med hjemme alene. Bruk gjerne rester som topping!

Sunn middag for én

Det er ingen som sier at næringsrik mat ikke også kan bestå av gode smaker. Med et variert kosthold som inkluderer rikelig med rene råvarer, grønnsaker og fisk, er du godt på vei mot en sunnere livsstil. La deg inspirere av disse oppskriftene på sunne middager for én!

 • Grønnkålsuppe. Supergrønnsaken grønnkål er helt nydelig i suppe! Masse smak og vakker og se på – en supersunn, enkel og deilig middag når du skal spise alene.
 • Søtpotettoast med fetaost. Toast av surdeigsbrød med herlig topping! Fetaost, pinjekjerner og crispisalat gjør dette til en enkel og sunn middag for én person.
 • Brokkolipesto. Har du brokkoli til overs, kan du lage denne enkle og fantastisk gode brokkolipestoen. Server med pasta og lettkokt brokkoli, og du har en smakfull og sunn middag for én.


Råvarer og oppskrifter levert på døren

I en matkasse får du både råvarer og oppskrifter til middag levert hjem på døren. Råvarene er av god kvalitet fra små og mellomstore bønder, og oppskriftene er næringsrike, sunne, varierte – og ikke minst velsmakende.

Se hvor vi leverer matkasser!


Velg din favoritt

Sett sammen din egen matkasse med inspirerende oppskrifter til sunn og enkel middag som hele familien kan nyte.