Søtpotettoast med fetaost og pinjekjerner

Søtpotettoast med fetaost og pinjekjerner

Toast av surdeigsbrød, stekt i panne med godt smør. Toppet med most søtpotet og fetaost. En fest for ganen! Nydelig som lunsj, eller en lettere middag.

Du trenger (til 4 porsjoner)

  • 2 søtpoteter
  • 4 skiver surdeigsbrød
  • 2 ss smør
  • 50 g pinjekjerner
  • 1 lime
  • 150 g fetaost
  • 1 pakke crispisalat

Slik gjør du

Skrell og del søtpotetene i mindre biter. Kok dem i lettsaltet vann til de er møre, hell av vannet og la potetene kjøle seg ned. Stek brødet i smør til de får en fin farge. Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne. Mos søtpotetene grovt med en gaffel, press over halve limen, og smak til med salt. Legg brødet på en tallerken, og fordel søtpotetene utover brødskivene. Topp med smuldret fetaost, crispisalaten og pinjekjernene. Avslutt med presset lime, olivenolje og litt flaksalt.


Siste poster

Kål

Kål

LES MER
Adams julemiddagstips

Adams julemiddagstips

LES MER
Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

LES MER
Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

LES MER