Adams matkasse

Adams Matkasse i Stavanger

Få ferske lokale råvarer og spennende oppskrifter levert på døra med matkasse i Stavanger! Lag en rask, enkel og smakfull middag, eller bruk tiden du sparer til å kose deg med matlagingen!

Mer tid og mindre matsvinn med matvarer på døren

En matkasse inneholder alt du trenger for å lage varierte og velsmakende middager gjennom hele uken. Adams Matkasse leverer hjem til deg hver uke, eller sjeldnere om du vil.

Enten du har dårlig tid, vil ha noe enkelt, eller skal kose deg med matlagingen, vil du finne inspirerende og enkle oppskrifter og gode råvarer i våre matkasser. Velg hvilke middager du vil ha, og til hvor mange, så kommer matkassene levert på døren der du bor.

Hva får du i Adams Matkasse?

Få sesongens råvarer fra våre nøye utvalgte leverandører!

  • Et fleksibelt smaksunivers fra nært og fjernt
  • Enkle og inspirerende steg for steg-oppskrifter
  • En sunn, smakfull og variert smaksopplevelse

Se hva som er på menyen neste uke

I Stavanger kan du få matvarer direkte levert på døren, en utmerket løsning hvis du ønsker å bruke tiden på noe annet enn handletur og planlegging av middager.

Utforsk våre inspirerende oppskrifter med sesongens grønnsaker, norsk kjøtt, fugl eller fisk, og finn roen på kjøkkenet. Få nye, spennende og gode smaker med vår Inspirasjonskasse, eller spis sunt og smakfullt med Sunn og lett-kassen. Ønsker du middager som går raskt å lage, vil Ekspress passe godt. Vi har selvfølgelig også matkasser som passer vegetarianere og deg med allergier: Sjekk ut Vegetarkassen, den glutenfrie matkassen, eller Adams Matkasses laktosefrie alternativ.

Se våre matkasser

Vi bestiller bare inn de råvarene som kundene våre har bestilt, og porsjonerer ingrediensene perfekt i din matkasse. Dette gjør at det blir minimalt med matsvinn, både i leverandørleddet og hjemme på kjøkkenet ditt.

Beste matkasse i Stavanger

Hjemlevering av matvarer blir stadig mer populært i Stavanger og landet for øvrig, og vi tør påstå at den beste matkassen er den som gir deg friheten til å velge. Enten det er å velge hva du vil ha til middag, når du ønsker levering, eller om det rett og slett er å slippe å velge.

Adams Matkasse er blant de største leverandørene av matkasser i Norge. Hvis du bor i Stavanger og bestiller en matkasse fra oss, velger du selv om du ønsker middager til hele uken, eller kun til noen av dagene.

Kan jeg få matkasse levert på døren til min adresse?

Vi leverer matkasser på døra i Stavanger søndager og mandager mellom kl. 16.00 og 22.00. I utvalgte områder tilbyr vi også formiddagslevering mellom kl. 10.00 og 14.00.

Slik kan du bestille matkasse i Stavanger

1. Velg dine middager

1. Velg dine middager

Velg en av våre ferdige matkasser, eller sett sammen en skreddersydd kasse med middager du velger selv og hvor ofte du vil motta matvarer på døra.
2. Levering på døra i Stavanger

2. Levering på døra i Stavanger

Matkassen med oppskrifter og ingredienser leveres på døren i Stavanger.
3. Nyt god og sunn mat

3. Nyt god og sunn mat

Oppskriftene er laget av våre profesjonelle kokker. Alle produkter er valgt med fokus på kvalitet og bærekraft.