Adams matkasse

Adams Matkasse i Oslo

Få kortreiste kvalitetsråvarer og nøye utvalgte oppskrifter levert på døra med matkasse i Oslo! Lag en rask, enkel og smakfull middag, eller bruk tiden du sparer til å kose deg med matlagingen.

Hva får du i Adams Matkasse?

En matkasse fra Adams kommer full av fantastiske råvarer og enkle oppskrifter, slik at du kan lage velsmakende middager hjemme gjennom hele uken. Enten du har dårlig tid, vil ha noe enkelt, eller skal kose deg med matlagingen – sett sammen din egen meny, eller velg en fast matkasse og utforsk både klassiske og nye smaksuniverser. Få sesongens råvarer fra våre nøye utvalgte leverandører!

  • Et fleksibelt smaksunivers fra nært og fjernt
  • Enkle og inspirerende steg for steg-oppskrifter
  • En sunn, smakfull og variert smaksopplevelse

Flere fordeler med matkasse i Oslo

I Oslo kan du få god, næringsrik og velsmakende mat levert på døren, en utmerket løsning hvis du ønsker å bruke tiden på noe annet enn handletur og planlegging av middager.

Utforsk våre inspirerende oppskrifter med sesongens grønnsaker, norsk kjøtt, fugl eller fisk, og finn roen på kjøkkenet.

Vi bestiller bare inn de råvarene som kundene våre har bestilt, og ingrediensene i din matkasse kommer i velbalanserte porsjoner. Dette gjør at det blir minimalt med matsvinn, både i leverandørleddet og hjemme på kjøkkenet ditt.

Beste matkasse i Oslo

Hjemlevering av matvarer blir stadig mer populært i Oslo og landet for øvrig, og vi tør påstå at den beste matkassen er den som gir deg friheten til å velge. Enten det er å velge hva du vil ha til middag, når du ønsker levering, eller om det rett og slett er å slippe å velge.

Fra Adams Matkasser kan du velge blant flere forskjellige alternativer. Spis sunt og smakfullt med Sunn og lett-kassen, eller bruk våre enkle oppskrifter i Ekspresskassen for en rask og god middag. Vi har selvfølgelig også matkasser som passer veganere og deg med glutenallergi eller laktoseintoleranse, og for hobbykokken og matelskeren byr Inspirasjonskassen på nye og spennende smakskombinasjoner.

Du kan også bytte mellom matkasser hvis du ønsker variasjon, eller hvis du bare vil teste nye smaker. Alle matkassene inneholder råvarer av topp kvalitet.

Bestill mat rett hjem i Oslo

Når du skal bestille hjemlevering av mat, har du mange valg. Det fine med matkasser er at de kan justeres etter dine behov, enten du skal lage raske og enkle familieretter, en deilig middag til samboeren, eller om du er opptatt av å spise vegetarisk, økologisk og glutenfritt.

Vi leverer mat på døra i Oslo på søndager og mandager mellom kl. 16.00 og 22.00. I utvalgte områder tilbyr vi også formiddagslevering mellom kl. 10.00 og 14.00.

Slik kan du bestille matlevering i Oslo

1. Velg dine middager

1. Velg dine middager

Velg en av våre ferdige matkasser, eller sett sammen en skreddersydd kasse med middager du velger selv og hvor ofte du vil motta matvarer på døra.
2. Levering på døra i Oslo

2. Levering på døra i Oslo

Matkassen med oppskrifter og ingredienser leveres på døren i Oslo. Velg leveringstidspunkt når du bestiller.
3. Nyt god og sunn mat

3. Nyt god og sunn mat

Oppskriftene er laget av våre profesjonelle kokker. Alle produkter er valgt med fokus på kvalitet og bærekraft.