Veldig enkelt med Adams Matkasse

Bronia vrir pepperkvernen rundt et par ganger, før hun setter potetene i ovnen. Latteren sitter løst mens familien på fem lager middag i fellesskap. Bordet blir dekket med raske bevegelser, for nå er hamburgerene klare, og alle er sultne etter en lang dag fylt med diverse aktiviteter. «Det er veldig enkelt med matkasse! Oppskriftene har omtrent fem steg, og vips, så står det en god middag på bordet!» Bronia ler, og legger grønnsaker på hamburgeren.

«Tidligere kunne jeg sitte på jobb og vite at jeg egentlig burde vært på vei hjem, men med Adams Matkasse er jeg rolig - nå vet jeg at ingrediensene og oppskriftene ligger klare, og at jeg har en smakfull, inspirerende middag klar på 20 - 25 minutter.» Foreldrene til de tre barna er ikke ukjente med tidsklemma, men med Adams Matkasse har de fått senket skuldrene.

«Hverdagen går så utrolig mye lettere rundt!»

Adams matkasse

Slik fungerer det

Med en matkasse fra Adams får du alle råvarene du trenger for å lage spennende og smakfulle middager. Middagene er ferdig porsjonert og steg-for-steg oppskrifter følger med i kassen. Velg selv fra et stort utvalg retter, eller la kokkene velge menyen for deg. Oppskriftene er laget av våre kokker med fokus på lokale råvarer, kvalitet og bærekraft.