Pastasalat med kylling, tomat og cæsardressing, toppet med urtekrutonger
Laktosefri

Pastasalat med kylling, tomat og cæsardressing, toppet med urtekrutonger

4.06 (109)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • olje
Pasta
100–200 g
(Hvete)
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Urtemiks
1 pakke
Krutonger
40 g
(Hvete)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Cæsardressing
1 pakke
(Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 841 kcal
  • Fett: 42 g
  • Karbohydrater: 67 g
  • Protein: 49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For ekstra god smak på kyllingen kan du tilsette 1 ss smør og litt finhakket hvitløk mot slutten av steketiden.

Tilbered ønsket mengde av pastaen som anvist på pakken.
Skyll og tørk salaten, og riv bladene i grove biter. Skyll og kutt tomaten i terninger.
 Del kyllingen i mindre biter. Behold fettet på, det smelter i stekepannen og gjør kyllingen saftig. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–5 minutter, til den er gyllen og gjennomstekt. Krydre med urtemiksen, litt salt og pepper (se tips).
 Ha salaten i en serveringsbolle sammen med pastaen og tomaten. Fordel kyllingen, krutongene og Grana Padano-osten over. Server cæsardressingen til retten.
God middag!