Nudelsalat med sprøpanert lakseburger, friske grønnsaker og sesam- og chilidressing
Laktosefri

Nudelsalat med sprøpanert lakseburger, friske grønnsaker og sesam- og chilidressing

Retten har ingen vurdering
Under 40 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Melk
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Egg
  • hvetemel
  • olje
  • smør
  • salt
Lakseburger
1 pakke
(Fisk)
Panering
75 g
Egg
1 stk
(Egg)
Hvetemel
½ dl
(Hvete)
Hjertesalat
1 stk
Agurk
½ stk
Gulrot
1 stk
Eggenudler
125 g
(Egg, Hvete, Gluten)
Sesam- og chilisaus
½–1 pakke
(Fisk, Soya, Sesamfrø, Hvete)
Sweet chili-saus
½–1 pakke
Hakkede peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 935 kcal
  • Fett: 45 g
  • Karbohydrater: 84 g
  • Protein: 49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Ha omtrent ½ dl hvetemel i en skål, paneringen i en annen, og visp sammen egget i en tredje skål. Ha litt salt på hver side av lakseburgerne og vend dem først i hvetemelet, deretter i egget og til slutt i paneringen. Legg burgerne over på en tallerken. 
Kok opp en kjele med vann til koking av eggenudlene.
 Kutt bunnen av hjertesalaten. Skyll salaten og agurken. Kutt salaten i grove biter og del agurken i to på langs og deretter i skiver på skrå. Skrell og kutt gulroten i strimler, eller grovriv den på et rivjern (se tips).
 Tilbered nudlene som anvist på pakken. 
 Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje og smør. Stek de panerte lakseburgerne 2 minutter på hver side, til de er gylne, og la dem hvile i 2 minutter før servering. Server lakseburgerne hele eller del dem i strimler før servering.
 Bland sesam- og chilisausen sammen med sweet chili-sausen i en serveringsskål. Server chilidressingen til retten, og topp med de hakkede peanøttene.    
Vel bekomme!
God middag!