Pasta med ragu på svinekjaker med spinat, paprika, sopp og Grana Padano
Laktosefri

Pasta med ragu på svinekjaker med spinat, paprika, sopp og Grana Padano

4.23 (312)
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • vann
  • olje
  • salt
  • pepper
Pasta
200 g
(Hvete)
Smør
½ ss
(Melk)
Gul løk
1 stk
Spinat
50 g
Tomatpuré
½ pakke
Oksebuljong
1 pakke
Svinekjaker
350 g
Vann
1 dl
Rød paprika
1 stk
Aromasopp
100 g
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 741 kcal
  • Fett: 18 g
  • Karbohydrater: 85 g
  • Protein: 61 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp gjerne pastaen med forskjellige friske urter hvis du har det tilgjengelig.

 Tilbered pastaen som anvist på pakken.  
 Skrell og grovhakk løken, og skyll spinaten. Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i omtrent 2 minutter, eller til den er blank. Tilsett tomatpuréen, og stek videre i 2 minutter. 
 Ha i oksebuljongen, svinekjakene, kraften fra pakken og 1 dl vann. Kok det hele i omtrent 10 minutter, eller til væsken er godt kokt inn. Riv svinekjakene i mindre biter med to gafler, og smak til med salt og pepper. Vend inn spinaten rett før servering. 
 Skyll paprikaen, og børst soppen fri for jord. Kutt paprikaen i store terninger, og soppen i to. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek paprikaen og soppen i 3–4 minutter. Krydre med salt og pepper.  
 Sil vannet av pastaen, og vend inn ½ ss smør.   
 Finriv Grana Padano-osten over retten ved servering.
God middag!