På menyen
Her ser du rettene du kan velge mellom hvis du har en av våre nye matkasser. Nye oppskrifter hver uke!
Lime- og soyabakt torskefilet med nektarinsalsa, jasminris og wokket rødkål og grønne bønner
Grillet gyroskjøtt med frisk råkostsalat, tzatzikidressing og varme brød
Provencekrydrede kyllinglår med perlecouscous, stekte grønnsaker og lett urtedressing
Steamed buns med hoisinmarinert pulled pork, sprø grønnsaker og chilimajones
Grønnsakssuppe med rotgrønnsaker, mager kjøttpølse og stekte bagetter
Koreansk bowl med hoisinstekt kjøttdeig, pak choy og spinatchips, servert med speilegg og vårløk
Mørkokt svinenakke og rotgrønnsaker i brun saus, servert med potetmos
Kremet aspargessuppe med kokte egg og bagetter
Maistortillaer med middagsost fra Røros, chipotlestekt sopp og maiskrem
Brokkolipai med karamellisert løk og fetaost, servert med salat og urtedressing
Meksikanske street food-tacos med pulled pork og friske grønnsaker, servert med chilimajones og lime
Barbecueburgere med ost, chilimajones og grillede søtpotetbiter
Buddha bowl med hoisinstekt sopp, mangosalsa og quinoa
Kremet pasta med kylling, purre og sitron, servert med grønnkålchips
Søtpotetsalat med krydderstekt halloumi, srirachasaus og hvitløksdressing
Pannestekt torskefilet med kokte småpoteter og brokkoli, pepperonismør og pinjekjerner
Klassiske kyllingfajitas med pico de gallo og guacamole
Smør- og soyabakt torsk med asiatisk eplesalat, stekt kinakål, edamamebønner og spicy poteter
Rask fiskesuppe med torsk, fennikel og gulrøtter, servert med grove bagetter
Hjemmelagde fiskepinner med ovnsbakte poteter og gulrøtter, ertepuré og srirachaaioli
Fiskekaker med spisskål og reddik, servert med kokte poteter, bløtkokt egg og soyasmør
Teriyakibakt laks i hjertesalat med nektarin, chilimajones og jasminris
Pasta farfalle i kremet paprikasaus med kyllingfilet, paprika og grønnkål
Pizza Diavola med mozzarella, pepperoni, rødløk og chili, servert med ruccola
Kyllingspyd med søt soya- og ingefærsaus, og couscoussalat med agurk og nektarin
Honning- og chipotleglasert laksefilet med grillede poteter, pico de gallo og guacamole
Marinert kyllingbryst med grillet squash og brød, tomat- og mozzarellasalat og ajvarsaus
Potetkaker med varmrøkt krydderlaks, syltet rødløk, ruccolasalat og eple- og dillrømme
Kylling tinga på tostada med bønnedipp og salsa verde
Rice bowl med hoisinstekt kjøttdeig, løk, lettsyltet agurk, chilimajones og peanøtter
Pizza bianca med mozzarella og salsiccia, servert med tomat- og spinatsalat
Thai-bolognese med rød curry, wokkede eggnudler, pak choy og chili
Wok med sprøstekt kylling og grønnkål i teriyakisaus, servert med eggenudler
Pasta linguine med balsamicobakte cherrytomater og parmaskinke
Krydrede kyllingspyd med frisk salat, jasminris og curry- og mangodressing
Kylling tikka masala med kachumbersalat og hvitløksnan
Thaisalat med helstekt ytrefilet av svin, peanøtter og jasminris
Soyamarinert laks med mangosalat, nøtter og jasminris
Tempurapanert sei med tomatris og avokado- og limedressing
Svinekebab med ratatouille og couscous, servert med urtedressing
Lime- og chilibakt laksefilet med potetpuré, teriyakismør og ovnsbakte ingefærgulrøtter med spinat
Hjemmelagde kjøttkaker i brun saus med potetmos, kokte grønnsaker og rørte tyttebær
Kyllingsalat med fullkornspenne, kremet pestodressing og Grana Padano
Cæsarsalat med kyllingfilet, sprøstekt bacon, kokte egg og brødkrutonger, toppet med Grana Padano
Fiskekaker med sennepsmarinerte poteter, agurksalat og urtedressing
Krydret svin ytrefilet med potetchunks, ajvarsaus og brokkolisalat med rødløk og mais
Helstekt ytrefilet av svin med grillede grønnsaker og nektarin- og fetaostsalat med valnøtter
Kyllingbryst med sprøtt skinn og persillebakte grønnsaker, servert med steinsoppsaus
Quesadillas med svarte bønner og paprika, servert med tomatsalsa og guacamole
Pasta carbonara med bacon, ruccola- og tomatsalat og pinjekjerner
Bowl med teriyakibakt laks, frisk mango, syrlig rødkål, servert med chilimajones og jasminris
Okseculotte med grillet ananassalsa, krydderpoteter og ajvardressing
Ovnsbakt laks med spinatkremet linguine og frisk eplesalat
Grillet gyros med kinakål, mais og syltet rødløk, servert med sprø brødpinner og yoghurtdressing
Laksefilet med ovnsbakte grønnsaker, potetmos og soyasmør
Pizza Parma toppet med ristede pinjekjerner, ruccola og Grana Padano, servert med tomatsalat
Vegetar
Glutenfri
Laktosefri
Indisk dhal med sesamstekt brokkoli servert med papadam og mangochutney
Bibimbap med soya- og ingefærstekt kylling, lettsyltet agurk, spinat, bønnespirer og speilegg
Potet- og persillesalat med ramsløkaioli, varmrøkt laks, avokado og bløtkokt egg
Fredagstaco med mango, tomatsalsa og guacamole