Hjemme hos Adam

Hjemme hos Adam handler hverdagen om å balansere familietid med raske, smakfulle måltider som alle elsker. Med to barn og travle dager som proffkokk, vet Adam hvor viktig det er å ha enkle, sunne og inspirerende middager klare når skoleåret setter inn for fullt.

Velkommen hjem til Adam – der smakfull mat og hverdagsglede går hånd i hånd.

Du finner alle rettene under kategorien «Hjemme hos Adam» i uke 31-36.

Fiskegrateng

Lag fiskegrateng selv

Visste du egentlig hvor enkelt det er å lage fiskegrateng selv? Etter at du har lest denne artikkelen, kommer du til å vinke adjø til frysediskens tilbud, og smelle den sammen på kjøkkenbenken selv! Det er ikke vanskelig - ikke tar det lang tid heller. Prøv, da vel!

Salat

Brokkoli og brokkolini

Grønne blader strekker seg mot den sene augustsolen og omslutter et mørkegrønt hode. Tusenvis av små buketter bader i det varme kveldslyset – åkerens dronning er i sesong. I flere hundre år har brokkolien fulgt oss, robust og med sin umiskjennelige smak.

Hos mange av oss vekker brokkolien et snev av nostalgi: dampet og saltet til kjøttkakene, eller gjemt i en grateng som et grønt alibi. Kanskje tiden er inne for nye rollevalg? Prøv den rå i en sprø coleslaw, sesamstekt til en kremetdhal, eller pannestekt på høy varme med hvitløk og flaksalt – perfekt til både kjøtt og fisk.

Har du forresten møtt brokkoliens yngre søster? Brokkolini er en asiatisk hybrid, en krysning mellom brokkoli og kinesisk gai lan. Den er slankere, litt søtere og har stilker som minner om asparges. Den er ypperlig i asiatiske retter, men fungerer like godt der du ellers ville brukt brokkoli. Ikke så verst, synes vi.