3 tips for å få det beste pinnekjøttet!

3 tips for å få det beste pinnekjøttet!

3 tips for å få det beste pinnekjøttet

– Pinnekjøtt skal ofte vannes ut i 24-30 timer, men følg anvisningen på pakken. Har du glemt å vanne ut kjøttet, er det beste å lage noe annet til middag.

– Prøv litt pepper, einebær eller din egen kryddervri i gryta. Dette vil sette et aromatisk preg på kjøttet, samt smaksette sjyen som er god å servere til.

– Sprø opp pinnekjøttet i ovnen før servering, på høy varme i noen få minutter. For en annerledes vri kan du også pensle på en blanding av sennep og honning i et tynt lag, før du setter det under grillelementet i ovnen. Pass godt på så det ikke brenner seg!

Trenger du en pinnekjøtt-oppskrift? Sjekk ut Adam sin her!

Kålrotstappe til pinnekjøtt er et must, sjekk ut oppskrifter her!


Siste poster

Det er enkelt å bestille matkasse

Det er enkelt å bestille matkasse

LES MER
Vinterfrisk kålsalat

Vinterfrisk kålsalat

LES MER
Nå er skreien her

Nå er skreien her

LES MER
Adam lager pizza med villhjort fra Røros

Adam lager pizza med villhjort fra Røros

LES MER