3 tips for å få det beste pinnekjøttet!

3 tips for å få det beste pinnekjøttet!

3 tips for å få det beste pinnekjøttet

– Pinnekjøtt skal ofte vannes ut i 24-30 timer, men følg anvisningen på pakken. Har du glemt å vanne ut kjøttet, er det beste å lage noe annet til middag.

– Prøv litt pepper, einebær eller din egen kryddervri i gryta. Dette vil sette et aromatisk preg på kjøttet, samt smaksette sjyen som er god å servere til.

– Sprø opp pinnekjøttet i ovnen før servering, på høy varme i noen få minutter. For en annerledes vri kan du også pensle på en blanding av sennep og honning i et tynt lag, før du setter det under grillelementet i ovnen. Pass godt på så det ikke brenner seg!

Trenger du en pinnekjøtt-oppskrift? Sjekk ut Adam sin her!

Kålrotstappe til pinnekjøtt er et must, sjekk ut oppskrifter her!


Siste poster

Kremet risoni med kantareller

Kremet risoni med kantareller

LES MER
Syltede kantareller og rødløk

Syltede kantareller og rødløk

LES MER
Sopp og bær - månedens smak i september

Sopp og bær - månedens smak i september

LES MER
Hvordan koke blomkål?

Hvordan koke blomkål?

LES MER