3 tips for å få det beste pinnekjøttet!

3 tips for å få det beste pinnekjøttet!

3 tips for å få det beste pinnekjøttet

– Pinnekjøtt skal ofte vannes ut i 24-30 timer, men følg anvisningen på pakken. Har du glemt å vanne ut kjøttet, er det beste å lage noe annet til middag.

– Prøv litt pepper, einebær eller din egen kryddervri i gryta. Dette vil sette et aromatisk preg på kjøttet, samt smaksette sjyen som er god å servere til.

– Sprø opp pinnekjøttet i ovnen før servering, på høy varme i noen få minutter. For en annerledes vri kan du også pensle på en blanding av sennep og honning i et tynt lag, før du setter det under grillelementet i ovnen. Pass godt på så det ikke brenner seg!

Trenger du en pinnekjøtt-oppskrift? Sjekk ut Adam sin her!

Kålrotstappe til pinnekjøtt er et must, sjekk ut oppskrifter her!


Siste poster

Kål

Kål

LES MER
Adams julemiddagstips

Adams julemiddagstips

LES MER
Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

LES MER
Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

LES MER