Dette må du prøve i kålrotstappen

Dette må du prøve i kålrotstappen

Litt søtpotet i kålrotstappen gir den en helt fantastisk smak. Sjekk ut Adams oppskrift under!

Den beste oppskriften til julens kålrotstappe!

Kålrotstappe:

  • 2 kg kålrot
  • 500 g miks av søtpoteter og gulrøtter
  • 3 dl fløte
  • 200 g usaltet smør
  • 2 ts muskatnøtt
  • salt og pepper

Dette gjør du:

  1. Del kålrot, gulrot og søtpotet i mindre biter, og kok møre. Les også: 3 steg for å det beste pinnekjøttet
  2. Hell av vannet og tilsett smør. Når smøret er smeltet har du i fløte og muskatnøtt.
  3. Mos alt til en grov stappe, og smak til med salt og pepper. Husk å tilsett litt av kraften fra pinnekjøttet rett før servering.

Sjekk ut Adams oppskrift på pinnekjøtt her!


Siste poster

Kremet risoni med kantareller

Kremet risoni med kantareller

LES MER
Syltede kantareller og rødløk

Syltede kantareller og rødløk

LES MER
Sopp og bær - månedens smak i september

Sopp og bær - månedens smak i september

LES MER
Hvordan koke blomkål?

Hvordan koke blomkål?

LES MER