Middagstips barn

Med gode oppskrifter som barn liker, blir familiemiddagen litt hyggeligere. Her finner du en rekke smakfulle, enkle og næringsrike middagstips til barn.

Enkel og rask middag for barn

Selv med barn i hus og en travel hverdag, trenger det verken være tidkrevende eller komplisert å lage barnevennlig mat. Se bare disse forslagene til rask og enkel middag for barn!

Middagsforslag til barn – ukemeny

Inspirerende, smakfulle og barnevennlige middager med stor variasjon! Test ut mat for store og små med gode råvarer og nye smakskombinasjoner! Les mer om vår barnevennlige matkasse.

Middagstips til helg for barn

For mange er “helg” synonymt med “litt bedre tid”, og da er det fint å kunne kose seg litt ekstra. Det finnes mange spennende og varierte middagsforslag for barn å velge mellom, så ta dere god tid til helgemiddagen, og nyt både matlagingen og tiden sammen.

Her er våre beste tips:

  • Langos (med pizzabunn); basert på en ungarsk matrett som egentlig inneholder kokt most potet, utgjør denne varianten en annerledes rett, men likevel en middag barn liker!
  • Hjemmelaget fish and chips; denne klassikeren er en sikker vinner! Ikke bare er den et sunnere alternativ enn mye annen helgemat, men også perfekt når du er på utkikk etter lettvint middagstips til barn.
  • Fiskeburgere og Homestyleburgere; en hamburger trenger ikke være usunn! Denne burgeren er et supert barnevennlig middagstips som byr på både helgekos og masse næring!

Sunn middag til barn

Det trenger ikke være vanskelig å finne oppskrifter på barnevennlig sunn middag. Ofte skal det ikke mer til enn å bytte ut noen få ingredienser med litt sunnere alternativer, og vips så har du en næringsrik og god middag! La deg inspirere av oppskrifter på litt sunnere måltider, og inviter gjerne barna til å ta del i matlagingen – det er mye morsommere å spise noe man har laget selv!

Sunne og barnevennlige matoppskrifter

Inspirerende, velsmakende og sunne oppskrifter til hele familien med masse grønnsaker og vegetar, fisk og kyllingmiddager. Se vårt tilbud.

Barnevennlig middag uten gluten eller laktos

Selv om dere har allergier i familien, finnes det mange spennende og barnevennlige middagsforslag. Utforsk både nye og kjente smaker med oppskrifter på gluten- og melkefri middag!

Barnevennlig matkasse levert på døren

Med en barnevennlig matkasse levert på døren, slipper du å bruke tid på handling og planlegging, og kan heller nyte mer tid med familien. Matkassene inneholder både fantastiske råvarer og oppskrifter på middager barn liker.