Bilde av matkasse

Barnevennlig matkasse fra Adams

Vi i Adams Matkasse vet at å lage måltider til barn kan være en utfordring. En barnevennlig matkasse vil være en god løsning, både med tanke på tidsklemma og barnas kresne gane. Vår ekspresskasse er perfekt når det er barn i husholdningen, da alle middagene er enkle og raske å lage. Det er ikke til å komme fra at barn kan ha noen andre preferanser når det kommer til smak enn de voksne i familien. Den barnevennlige matkassen løser dette!

Barnevennlig matkasse – Matglede for hele familien

Enten det er hverdag eller helg er felles måltider sammen med barna viktige. Måltidet skal være smakfullt, balansert og inneholde de riktige næringsstoffene. Samtidig skal de ulike måltidene falle i smak både hos voksne og barn. Et barnevennlig måltid skal også passe hele familien. Det sikrer du deg gjennom innholdet i en barnevennlig matkasse. Det skal helst også gå raskt å få middagen på bordet. Da er Ekspresskassen fra Adams perfekt.


En matkasse for barnefamilier gir deg valget mellom en rekke ulike måltider, fra hamburgere til tradisjonsrike fiskemåltider. Alt tilpasset barnas smakspreferanser. Råvarene kommer fra lokale små og middels store produsenter, og er av ypperlig kvalitet. Sammensetningen av ingrediensene sikrer at ulike næringsbehov dekkes, samtidig som det smaker utmerket. En barnevennlig matkasse sikrer matglede, selv hos de små. Oppskriftene er satt opp med steg-for-steg forklaringer, og maten er klar nesten på 1-2-3!

Gode måltider rett hjem med matkasse for familien

Vår barnevennlige matkasse "Ekspress" får du levert direkte hjem til deg. Matkassen til familien inneholder alt du trenger fra oppskrift til råvarer. Måltidene er porsjonstilpasset, for å unngå matsvinn, og er dermed også klimavennlig. La gjerne barna få delta i utpakking av råvarer og matlagingen. På den måten blir måltidene med våre barnevennlige matkasser enda mer spennende!

Slik bestiller du barnevennlig matkasse

  1. Velg måltider eller ferdig meny. La gjerne barna få bli med på å bestemme.
  2. Legg inn antall personer som den barnevennlige matkassen er til.
  3. Velg antall uker du vil motta matkasse til familien.
  4. Skriv inn postnummer og velg tid for leveringen.
  5. Legg inn kontaktopplysninger og velg betalingsmetoder.
Bild
Bild

Barnevennlig matkasse kommer med garanti om:

  • oppskrifter som forklarer fremgangsmåten steg-for-steg
  • råvarer av god kvalitet fra lokale produsenter
  • måltider som passer like godt til barn som voksne
  • måltider testet og satt sammen av profesjonelle kokker