Matkasse fra Adams Matkasse

Få kontroll på matbudsjettet ditt

Vil du bruke mindre penger på mat – og likevel spise godt og sunt? Med en matkasse får du bedre oversikt over matbudsjettet ditt og kan kutte utgiftene til ukens middager.

Hva skal vi ha til middag? Du skynder deg innom dagligvarebutikken på vei hjem fra jobben og hiver både det ene og det andre i handlevogna på impuls – fra fersk koriander til sjokolade og chips. Impulskjøp og matsvinn utgjør en stor del av husholdningsbudsjettet.

Få kontroll på utgiftene

Et smart grep for å redusere både hverdagsstresset og matutgiftene er å bestille en matkasse. Med Adams Matkasse får du gode, varierte og sunne middager – og du vet akkurat hvor mye ukens middager kommer til å koste. Du kjøper ikke mer mat enn du behøver, og du sparer mye tid fordi både oppskrift og ingredienser kommer rett på døra. Maten er alltid enkel å laga med trinn-for-trinn-oppskrifter. Les mer om hvordan en matkasse fungerer.

Bilde av matkasse

Unødig kasting av mat

En familie på fire personer hiver hvert år fullt spiselig mat for mange tusenlapper rett i søpla – helt unødig. Med Adams får dere akkurat den mengden ingredienser som trengs til hver rett. Dere slipper visne salater i kjøleskapet og at søppelposen fylles opp av mat dere ikke rekker å spise.

Dessuten kan du nyte nye, gode og næringsrike retter. Du trenger ikke bruke tid og energi på å lete etter oppskrifter, planlegge maten og så handle den. Adams Matkasse tilbyr både lokale råvarer og spennende oppskrifter fra andre land. Oppskriftene er laget for å tilfredsstille nordiske kostholdsråd, og valgfriheten er stor. Via en oppskriftsbank kan du velge blant et stort utvalg retter hver uke. Slik kan alle familier skreddersy en meny som passer for dem.

Se hele menyen her

Enklere å samle familien til middag

Du sparer tid, og det blir lettere å samle familien til middag. Dere får mer tid til å være sammen og til å lytte til det barna har å fortelle om dagens opplevelser. Og har du det travelt – kanskje for å rekke fotballtreningen – velger du en av Adams ekspressretter, som det bare tar 15–20 minutter å lage.

Se alle ekspressrettene her

Bærekraft bilde

I Norge kastes det mer enn 450.000 tonn spiselig mat hvert år, ifølge tall fra Miljødirektoratet. Dette tilsvarer ca. 84,7 kilo per person. Forbrukerne selv står for nesten halvparten av dette matsvinnet, omtrent 48 prosent.

Les mer om hvordan vi i Adams jobber for å bekjempe matsvinn