Adams

Middagsfavoritter på 15 minutter

Kylling i kormasaus, laksepoke med jasminris og grillet gyroskjøtt er de mest bestilte hurtigrettene våre.

Raske retter kan smake fantastisk godt, hvis du vet hvilke retter du skal velge. Vi har snakket med kokken som lager favorittrettene i Adams Matkasse, Nina Ween.

– Det aller beste med raske retter, er tiden som frigis til andre ting. Kylling i kormasaus er en mild og barnevennlig indisk favoritt, som tilberedes i ovnen på 12 til 15 minutter. I denne retten kommer de indiske krydrene i en ferdig paste. Alt for å gi deg best mulig smak, og middag klar til servering på 1-2-3, sier Nina.

Text Title

Knallgod laksepoke

Nina er glad i laksepoke, en rett hvor alt serveres i en bolle. Alle fyller jasminris, syltet ingefær, ponzudressing, agurk, eple og laks i hver sin skål, mens maten nytes med de aller beste smakssammensetningene. Hvis chilimajonesen blir for sterk for barna, kan du spe den ut med litt rømme, majones eller crème fraîche.

- Lakseterninger i ponzusaus med god umamismak, servert med fargerike friske grønnsaker og syltet ingefær er en innertier. Laksespoke bestilles av kundene våre, uke etter uke. Når du først har prøvd den, vet du hvorfor den topper bestillingslistene, forklarer Nina.

Text Title

Ny fredagsfavoritt


Grillet gyroskjøtt i pitabrød, serveres med syltet rødløk og tzatziki. Gyroskjøtt kommer ferdig marinert og grillet, og trenger bare en rask oppvarming. Mens
kjøttet varmes opp, skrelles løk i tynne skiver, grønnsaker kuttes og pitabrødene varmes i ovnen i fire minutter. Pitabrødene fylles med favoritter på bordet, akkurat som en vanlig tacofredag, bare enda bedre.


- Gyroskjøtt i pitabrød er en frisk og god rett. Sammen med syltet rødløk, friske grønnsaker og nystekte pitabrød smaker gyroskjøtt helt nydelig. Prøv retten du også! Den er kokkenes favoritt, avslutter Nina.