3 populære fiskemiddager

Hvem klarer å motstå kveitefilet, eller vår aller beste posjerte torskefilet og soyamarinert laks på en helt vanlig mandag?

Kveitefilet er luksusmat enten det er hverdag eller helg. Kombinasjonen kveite, spinat, gulrøtter og fyldig smørsaus smaker helt nydelig. Retten er raske nok til å lages i hverdagen, og smaker som helgemat.

Kveitefilet med grønnsaker

- Kveite er en fisk som ikke spises hver uke, men som fortjener mer plass på kjøkkenet. Jeg velger kveite når jeg har lyst på noe ekstra godt. Det går raskt å trekke kveiten, mens grønnsakene bakes i ovnen og sausen varmes opp. Kveiteretten er rask luksusmat på kun 15 til 20 minutter. Det er lite som skal gjøres, før maten er klar på bordet, sier Malin

Bestill kveite med spinat

Deilig torsk

Kombinasjonen torskefilet, potetpure og soyasmør er uimotståelig godt. Retten lager seg nesten selv, men tar litt lenger tid enn kveiteretten. Potetmosen lages fra bunnen av, mens torsken trekkes og gulrøttene bakes i ovnen med sitron og timian. Smøret stekes gyllent i kjelen med sjalottløk og soyasaus.

Torskefilet, potetpure og soyasmø

- En god torskefilet er en helt nydelig smaksopplevelse. Jeg liker godt torsk med soyasmør, fordi det passer godt til torskefileten. Retten er enkelt å lage, og kan lages av alle på kjøkkenet, sier Malin.

Barnas favoritt

Soyamarinert laks med mango, nøtter og rødløk er kokkenes førstevalg. Retten har vært med Adams Matkasse siden starten, og er en favoritt år etter år. Soyamarinertlaks med mango er godt likt av liten og stor. Hvis rødløken blir for sterk, kan den tilpasse til små ganer. Rødløken skal finhakkes og vendes inn i mangosalaten, men kan godt sløyfes til barna hvis det blir for sterkt.

Soyamarinert laks med mango, nøtter og rødlø

- Hvis du har lyst på en ekstra god og annerledes fiskerett, er soyamarinert laks retten for deg. Soyamarinert laks er en skikkelig smaksbombe med både søte, salte og syrlige smaker. Mangoen er både søt og syrlig, mens nøttene gir et ekstra krunsj, avslutter Malin.

Bestill soyamarinert laks