Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- fisk,
- peanøtter,
- nøtter
Basisvarer
- soyasaus
- olivenolje
Laksefilet (Fisk)
325 g
Chiliflak
1 pakke
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Lime
1 stk
Mango
1 stk
Rødløk
1 stk
Agurk
1 stk
Restaurantsalat
75 g
Nøttemiks (Peanøtter, Nøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt flytende honning i soyamarinaden for en rundere smak.
- Sett stekeovnen på 180 grader.
- Soyamarinert laks: Legg fisken i en smurt ildfast form. Bland sammen chiliflakesene, sesamfrøene, 4 ss soyasaus, 2 ss olivenolje og saften fra halve limen i en skål, og hell blandingen over fisken. Stek formen i ovnen i 8-9 minutter, eller til fisken er fast og har en lys rosa kjerne.
- Salat: Skrell mangoen, fjern stenen og kutt mangokjøttet i terninger. Finhakk rødløken, og kutt agurken i skiver. Skyll salaten i kaldt vann. Tørk salaten godt og bland alt sammen i en serveringsskål, og strø over nøttemiksen.
- Bruk hendene til å rive den ferdigstekte fisken i biter, og strø bitene over salaten. Bruk soyablandingen fra bunnen av fiskeformen som dressing, eller server den ved siden av.
- Kutt resten av limen i båter, og server limebåtene til retten.