Minuttbiff av okse med sopprisotto, ovnsbakt brokkoli og Gran Biraghi

Minuttbiff av okse med sopprisotto, ovnsbakt brokkoli og Gran Biraghi

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Minuttbiff av storfe
300 g
Smør
Aluminiumsfolie
Risottoris
150 g
Gran Biraghi
1 pakke
(Melk, Laktose)
Gul løk
1 stk
Kinesisk hvitløk
1 stk
Aromasopp
100 g
Smør
Brokkoli
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend inn 1 ss crème fraîche i risottoen rett før servering!

Sett stekeovnen på 220 grader. 
 Skrell og finhakk løken og hvitløken. Kutt soppene i båter. Varm opp en mellomstor kjele med litt olje til høy varme. Stek soppen, løken og hvitløken i 2-3 minutter. Ha i risottorisen og stek videre i et lite minutt. Tilsett ca. 5 dl vann og la det hele koke i 15-18 minutter. Rør om innimellom. 
 Kutt brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Fordel brokkolien utover et stekebrett, og vend inn litt olje og salt. Stek brokkolien i ovnen i 10-13 minutter.
Tørk kjøttet med litt tørkepapir, og krydre det med salt og pepper. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek kjøttet i 1-2 minutter på hver side. Legg kjøttet over på en tallerken og dekk det med aluminiumsfolie.
Tilsett 1 ss smør og halvparten av Gran Biraghi-osten i risottoen før servering. Smak til med salt og pepper.
Topp retten med resten av Gran Biraghi-osten ved servering. 
Fun fact! Aromasoppen er en ung portobellosopp der hatten ennå ikke har sprunget ut. Bruksområdene er de samme som hos sjampinjongen, men det er langt mer smak i aromasoppen!
Vel bekomme!