Panert torsk med wokede grønnsaker, ris og chilisaus

Panert torsk med wokede grønnsaker, ris og chilisaus

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Villrisblanding
125 g
Panert torsk
360 g
(Fisk, Hvete)
Wokmiks m/grønnkål
300 g
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Lime
1 stk
Sweet chili-saus
1 beger
Bakepapir (kan sløyfes)
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Fisken kan eventuelt stekes i en stekepanne, i ca. 4 minutter på hver side, for ekstra sprø skorpe.

Sett stekeovnen på 200 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken. 
Fordel fisken utover et stekebrett med bakepapir. Stek fisken i ovnen i 12-15 minutter, eller til den er gyllen og gjennomvarm.
Varm opp en stor stekepanne eller en wokpanne med litt olje til middels høy varme. Stek wokmiksen og sesamfrøene i 3-4 minutter. Smak til med salt, pepper og saft fra limen.
Kutt resten av limen i båter, og server limebåtene og sweet chili-sausen til retten. 
Vel bekomme!