Panert torsk med wokede grønnsaker, ris og chilisaus
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Villrisblanding
125 g
Panert torsk
360 g
Wokmiks m/grønnkål
300 g
Sesamfrø
1 pakke
Lime
1 stk
Sweet chili-saus
1 beger
Bakepapir (kan sløyfes)
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Fisken kan eventuelt stekes i en stekepanne, i ca. 4 minutter på hver side, for ekstra sprø skorpe.
Sett stekeovnen på 200 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Fordel fisken utover et stekebrett med bakepapir. Stek fisken i ovnen i 12-15 minutter, eller til den er gyllen og gjennomvarm.
Varm opp en stor stekepanne eller en wokpanne med litt olje til middels høy varme. Stek wokmiksen og sesamfrøene i 3-4 minutter. Smak til med salt, pepper og saft fra limen.
Kutt resten av limen i båter, og server limebåtene og sweet chili-sausen til retten.
Vel bekomme!