Paprikakrydret tofu med coleslaw og urtecouscous i salatskåler

Paprikakrydret tofu med coleslaw og urtecouscous i salatskåler

3.77 (61)
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Hvetemel
  • olje
  • pepper
  • salt
  • soyasaus
Tofu
1 pakke
(Soya)
Paprikakrydder
1/2 pakke
Timian og bladpersille
1/4 pakke
Couscous med urter
125 g
(Hvete)
Gulrot
1 stk
Rødbete
1/2 stk
Finsnittet hodekål
150 g
Timian og bladpersille
1/4 pakke
Vegansk majones
1/2 pakke
Hjertesalat
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Legg et par salatblader med motsatt ende oppå hverandre for mer stabile «skåler».

 Bryt tofuen i store, grove biter med hendene og ha den i en stor bolle. Vend inn to flate spiseskjeer hvetemel, paprikakrydderet og litt salt og pepper. Bland godt. Varm opp en stor stekepanne med litt olje til høy varme. Stek tofuen i 10-15 minutter, til den er sprø og gyllen. La tofuen ligge i ro mellom hver gang du snur den, slik at den får en gyllen stekeskorpe. Smak til med 2 ss soyasaus. 
Finhakk all bladpersillen fra urtepakken. Tilbered couscousen som anvist på pakken, og vend inn halvparten av persillen når couscousen er ferdig.
Skrell og grovriv gulroten og rødbeten. Ha den finsnittede hodekålen i en stor serveringsbolle. Bland inn gulroten, rødbeten, majonesen og resten av persillen. Smak til med salt og pepper.
Skyll hjertesalaten og kutt av stilken.
Bruk bladene fra hjertesalaten som "skåler" og fyll dem med couscousen, tofuen og coleslawen. Håper det smaker!
Fun fact! Couscous er semule av durumhvete rullet i hvetemel. Grynet stammer fra det nordafrikanske kjøkkenet, men har grunnet smaken og den korte tilberedningstiden blitt utbredt i hele verden!
Vel bekomme!