Fullkornswraps med bønnekrem, tacokrydret søtpotet og salat
Ny oppskrift
Under 45 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Hvete·
- Gluten
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Svarte bønner
1 pakke
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Three spice
1/2 pakke
Rødløk
1 stk
Søtpoteter
2 stk
Spinat
50 g
Fullkornstortillaer
4 stk
Avokado
1 stk
Havrerømme
100 ml
Koriander
1/2 bunt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til bønnekremen med litt chili for ekstra spicy smak!
Sett stekeovnen på 225 grader.
Skrell søtpotetene og kutt dem i grove terninger. Legg terningene i en smurt ildfast form, og vend inn halvparten av tacokrydderet og litt olje, salt og pepper. Stek søtpotetterningene i ovnen i 18-20 minutter, til de er gjennomstekte og gylne.
Sil laken av bønnene og skyll bønnene i kaldt vann. Skrell og grovhakk rødløken og hvitløken. Ha bønnene, hvitløken, grønnsaksbuljongen, halvparten av tacokrydderet og halvparten av rødløken i et litermål eller liknende. Tilsett 1 ss olivenolje og 1 dl kaldt vann. Kjør blandingen med en stavmikser i ca. 30 sekunder, til du har en jevn krem.
Skyll spinaten. Kutt avokadoen i to, fjern stenen, og løft ut avokadokjøttet med en skje. Kutt avokadokjøttet i terninger og grovhakk korianderen. Bland spinaten, avokadoterningene, halvparten av korianderen og resten av rødløken sammen i en skål, og vend inn litt olivenolje.
Varm tortillaene som anvist på pakken.
Smak til havrerømmen med salt og pepper. Server tortillaene med bønnekremen, søtpotetterningene, salaten, havrerømmen og resten av korianderen.
Vel bekomme!