Overlår av kylling med pasta, stekt blomkål og karri- og estragonsaus

Overlår av kylling med pasta, stekt blomkål og karri- og estragonsaus

Ny oppskrift
Under 40 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Laktosefritt smør
  • pepper
  • salt
Kyllingoverlår
550 g
Sitruskrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Blomkål
1 stk
Minisjampinjong
100 g
Tortiglioni
250 g
Karri
1 pakke
Estragon
1 bunt
Laktosefri melk
2 1/2 dl
(Melk)
Maisstivelse
1 pakke
Laktosefritt smør
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt laktosefritt smør i pastaen ved servering.

Sett stekeovnen på 220 grader. 
 Ha kyllingen i en ildfast form, og stek den i ovnen i 30-35 minutter. Ta kyllingen ut av ovnen når det er ca. 10 minutter igjen av steketiden, strø over sitruskrydderet, og stek den videre i ovnen de resterende 10 minuttene.
Kutt blomkålen i buketter, og kutt sjampinjongene i to. 
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
 Finhakk ønsket mengde av estragonen. Smelt 1 ss laktosefritt smør i en kjele og rør inn karrien. Spe på med 2,5 dl laktosefri melk, litt og litt, under omrøring. Ha maisstivelsen i en kopp og rør inn 4 ss vann. Ha maisstivelsen i sausen og kok opp. Smak til med salt, pepper og den finhakkede estragonen. Hold sausen varm frem til servering. 
Varm opp en stekepanne med litt laktosefritt smør til middels høy varme og stek grønnsakene fra punkt 3 i 5-7 minutter, til blomkålen er litt mør.
Vel bekomme!