Ovnsbakt torsk med pepperoni, squash og paprika servert med potetmos

Ovnsbakt torsk med pepperoni, squash og paprika servert med potetmos

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk

Basisvarer:
  • Melk
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Torskefilet
375 g
(Fisk)
Pepperoni
100 g
Squash
1 stk
Rød paprika
1 stk
Gul løk
1 stk
Kinesisk hvitløk
1 stk
Mandelpoteter
400 g
Melk
Smør
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Fordel noen teskjeer smør over fisken før du har den i ovnen.

Sett stekeovnen på 220 grader. 
Skrell og kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte. 
Del squashen i to på langs, og kutt den deretter i skiver på ca. 1 cm tykkelse. Skrell løken, og kutt den og paprikaen i biter på ca. 3 x 3 cm. Skrell og finhakk hvitløken. 
 Fordel fisken i en smurt ildfast form, og krydre den med salt og pepper. Stek formen i ovnen i 10-12 minutter.
 Varm opp en stor stekepanne med litt olje til høy varme, og stek pepperonien i 1-2 minutter. Legg pepperonien over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek grønnsakene fra punkt 3 i 4-5 minutter. Ha pepperonien tilbake i pannen rett før servering, og smak til med salt og pepper.
 Sil vannet av potetene, ha dem tilbake i kjelen, og mos dem sammen med ca. 1 ss smør. Spe på med 1 dl melk, litt og litt, til potetmosen har ønsket konsistens. 
Vel bekomme!