Ovnsbakt torsk med pepperoni, squash og paprika servert med potetmos
Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk
Basisvarer:
- Melk
- olje
- pepper
- salt
- smør
Torskefilet
375 g
Pepperoni
100 g
Squash
1 stk
Rød paprika
1 stk
Gul løk
1 stk
Kinesisk hvitløk
1 stk
Mandelpoteter
400 g
Melk
Smør
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Fordel noen teskjeer smør over fisken før du har den i ovnen.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Del squashen i to på langs, og kutt den deretter i skiver på ca. 1 cm tykkelse. Skrell løken, og kutt den og paprikaen i biter på ca. 3 x 3 cm. Skrell og finhakk hvitløken.
Fordel fisken i en smurt ildfast form, og krydre den med salt og pepper. Stek formen i ovnen i 10-12 minutter.
Varm opp en stor stekepanne med litt olje til høy varme, og stek pepperonien i 1-2 minutter. Legg pepperonien over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek grønnsakene fra punkt 3 i 4-5 minutter. Ha pepperonien tilbake i pannen rett før servering, og smak til med salt og pepper.
Sil vannet av potetene, ha dem tilbake i kjelen, og mos dem sammen med ca. 1 ss smør. Spe på med 1 dl melk, litt og litt, til potetmosen har ønsket konsistens.
Vel bekomme!