Wraps med crispy kylling og råkostsalat med curry- og mangodressing, sesamfrø og koriander
3.97 (100)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie
- olje
- pepper
- salt
Crispy kylling
300 g
Råkostmiks
150 g
Curry- og mangodressing
1 pakke
Lime
1 stk
Sesamfrø
1 pakke
Koriander
1 bunt
Avokado
1 stk
Fullkornstortillaer
4 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Grønnsaker til overs i kjøleskapet? Lag din egen vri på råkostsalaten!
Sett stekeovnen på 190 grader.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i 3-4 minutter på hver side, eller til den er sprø og gjennomvarm.
Finhakk korianderen. Kutt avokadoen i to, fjern stenen og løft ut avokadokjøttet med en skje. Kutt avokadokjøttet i terninger. Ha råkostmiksen over i en salatbolle, og vend inn sesamfrøene, korianderen, avokadoen og curry- og mangodressingen. Smak til med salt, pepper og saft fra limen.
Pakk fullkornstortillaene inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen i 4-5 minutter.
Lag wraps av tortillaene fylt med råkostsalaten og den crispy kyllingen. Håper det smaker!
Vel bekomme!