Wraps med crispy kylling og råkostsalat med curry- og mangodressing, sesamfrø og koriander

Wraps med crispy kylling og råkostsalat med curry- og mangodressing, sesamfrø og koriander

3.97 (100)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie
  • olje
  • pepper
  • salt
Crispy kylling
300 g
Råkostmiks
150 g
Curry- og mangodressing
1 pakke
(Egg, Sennep)
Lime
1 stk
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Koriander
1 bunt
Avokado
1 stk
Fullkornstortillaer
4 stk
(Hvete)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Grønnsaker til overs i kjøleskapet? Lag din egen vri på råkostsalaten!

Sett stekeovnen på 190 grader. 
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i 3-4 minutter på hver side, eller til den er sprø og gjennomvarm.
 Finhakk korianderen. Kutt avokadoen i to, fjern stenen og løft ut avokadokjøttet med en skje. Kutt avokadokjøttet i terninger. Ha råkostmiksen over i en salatbolle, og vend inn sesamfrøene, korianderen, avokadoen og curry- og mangodressingen. Smak til med salt, pepper og saft fra limen.
Pakk fullkornstortillaene inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen i 4-5 minutter. 
Lag wraps av tortillaene fylt med råkostsalaten og den crispy kyllingen. Håper det smaker!
Vel bekomme!