Krydderbakt laks med stekt blomkålris og fennikelsalat med sennepsdressing

Krydderbakt laks med stekt blomkålris og fennikelsalat med sennepsdressing

Ny oppskrift
Under 35 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Laksefilet
325 g
(Fisk)
Fiskekrydder
½ pakke
(Sennep)
Spinat
100 g
Fennikel
1 stk
Eple
1 stk
Appelsin
1 stk
Sennepsdressing
1 pakke
(Sulfitt, Sennep)
Kinesisk hvitløk
½ stk
Rødløk
½ stk
Finrevet blomkål
200 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Skvis litt sitronsaft over laksen ved servering.

Sett stekeovnen på 180 grader varmluft.
 Skyll spinaten, fennikelen og eplet i kaldt vann. Kutt fennikelen og eplet i tynne skiver. Skrell appelsinen og kutt den i terninger. Bland spinaten, fennikelen, eplet, appelsinen og sennepsdressingen i en serveringsskål.
Fordel fisken i en ildfast form, og krydre den med salt og fiskekrydderet. Stek formen i ovnen i 8-10 minutter.
 Skrell og finhakk hvitløken og rødløken. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek den revne blomkålen sammen med hvitløken og rødløken i 4-5 minutter. Krydre med salt og pepper.
Vel bekomme!