Pulled pork i fullkornstortillaer med coleslaw og chipotlekrydret mais

Pulled pork i fullkornstortillaer med coleslaw og chipotlekrydret mais

Ny oppskrift
Under 25 min
10 Ingredienser

Ingredienser

6 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie
  • olje
  • pepper
  • salt
Pulled pork
650 g
Pulled pork
400 g
Barbecuesaus
3 pakke
(Fisk, Sennep, Bygg)
Chiliflak
1 pakke
Coleslaw
300 g
(Egg, Sennep)
Grønt eple
1 stk
Maiskorn
2 pakke
Chipotlemiks
1 pakke
Hjertesalat
2 stk
Fullkornstortillaer
3 pakke
(Hvete)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek fullkornstortillaene i en stekepanne i ca. 1 minutt for mer smak.

Sett stekeovnen på 200 grader. 
Legg pulled pork-kjøttet (inkludert kraften) i en ildfast form, og dekk formen med aluminiumsfolie. Stek kjøttet i ovnen i ca. 15 minutter. To formen ut av ovnen og riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Vend inn barbecuesausen og ønsket mengde chiliflakes. Stek formen videre i ovnen (uten aluminiumsfolien) i ca. 5 minutter.
 Grovriv eplet på et rivjern. Bland eplet og coleslawen sammen i en serveringsskål, og smak til med salt og pepper.
Pakk fullkornstortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter.
Sil laken av maisen. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek maisen i 2-3 minutter, og smak til med ønsket mengde av chipotlemiksen mot slutten av steketiden. 
Skyll hjertesalatene og kutt dem i strimler.
Fyll tortillaene med kjøttet, coleslawen, salaten og den chipotlekrydrede maisen. 
Vel bekomme!