Karbonader med potetmos, brokkoli, peppersaus og rørte tyttebær

Karbonader med potetmos, brokkoli, peppersaus og rørte tyttebær

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • smør
Potetmos
500 g
(Laktose)
Brokkoli
1 stk
Magre biffkarbonader
450 g
(Melk, Laktose)
Peppersaus
1 pakke
(Melk, Laktose)
Rørte tyttebær
1 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha noen spiseskjeer smør i potetmosen for ekstra god smak.

Kok opp vann i en stor kjele, legg posen med potetmos i vannet, og la den småkoke i ca. 15 minutter. 
Del brokkolien i buketter. Skrell og kutt brokkolistilken i biter. Kok brokkolien i 4-5 minutter. 
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek karbonadene i 3-4 minutter på hver side.
Hell sausen over i en liten kjele og kok opp under omrøring. Hold sausen varm frem til servering (se tips).
Hold posen med potetmosen med et kjøkkenhåndkle, og klipp av toppen på posen. Hell potetmosen over i en serveringsskål, og smak til med salt og pepper. 
Server de rørte tyttebærene til retten. 
Vel bekomme!