Svinesatay med wokede grønnsaker, nudler og lime

Svinesatay med wokede grønnsaker, nudler og lime

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • soyasaus
Eggnudler
1/2 pakke
(Egg, Hvete)
Wokmiks m/grønnkål
300 g
Lime
1 stk
Svinestrimler
300 g
Peanøttsaus
1/2 flaske
(Fisk, Peanøtter, Nøtter, Sesamfrø)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp retten med peanøtter eller cashewnøtter!

Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Varm opp en stor wokpanne med litt olje til høy varme. Stek wokmiksen i 4-5 minutter, eller til grønnsakene er møre. Smak til med litt salt og pepper. 
 Varm opp en stor stekepanne med litt olje til høy varme. Fordel svinestrimlene i pannen, og krydre med salt og pepper. La kjøttet ligge stille og steke i ca. 2 minutter, slik at det dannes en stekeskorpe. Beveg på kjøttet, stek videre i ca. 1 minutt, eller til kjøttet er gjennomstekt. Vend inn peanøttsausen mot slutten av steketiden. 
Bland nudlene og grønnsakene sammen i en stor serveringsskål. 
Kutt limen i båter. Server limebåtene og soyasaus til retten. 
Vel bekomme!