Svinesatay med wokede grønnsaker, nudler og lime
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Fisk·
- Hvete·
- Peanøtter·
- Nøtter
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- soyasaus
Eggnudler
1/2 pakke
Wokmiks m/grønnkål
300 g
Lime
1 stk
Svinestrimler
300 g
Peanøttsaus
1/2 flaske
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp retten med peanøtter eller cashewnøtter!
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Varm opp en stor wokpanne med litt olje til høy varme. Stek wokmiksen i 4-5 minutter, eller til grønnsakene er møre. Smak til med litt salt og pepper.
Varm opp en stor stekepanne med litt olje til høy varme. Fordel svinestrimlene i pannen, og krydre med salt og pepper. La kjøttet ligge stille og steke i ca. 2 minutter, slik at det dannes en stekeskorpe. Beveg på kjøttet, stek videre i ca. 1 minutt, eller til kjøttet er gjennomstekt. Vend inn peanøttsausen mot slutten av steketiden.
Bland nudlene og grønnsakene sammen i en stor serveringsskål.
Kutt limen i båter. Server limebåtene og soyasaus til retten.
Vel bekomme!