Overlår av kylling med pasta, stekt blomkål, sjampinjong og rosenkål og karri- og estragonsaus
Ny oppskrift
Under 40 min
9 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Hvetemel
- olje
- pepper
- salt
- smør
Blomkål
1 stk
Rosenkål
200 g
Minisjampinjong
100 g
Fullkornslinguine
400 g
Karri
1 pakke
Estragon
1 bunt
Lettmelk
4 dl
Smør
Hvetemel
Kyllingoverlår
1000 g
Sitruskrydder
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
La barna være med å smake til sausen. Vær forsiktig med tilsmakingen av estragonen, det blir fort mye smak!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Ha kyllingen i en ildfast form, og ha over litt olje. Stek kyllingen i ovnen i 30-35 minutter. Ta kyllingen ut av ovnen når det er ca. 10 minutter igjen av steketiden, strø over sitruskrydderet, og stek den videre de resterende 10 minuttene.
Kutt blomkålen i buketter, og kutt rosenkålen og sjampinjongene i to. Riv eventuelt av stygge blader fra rosenkålene.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Finhakk ønsket mengde av estragonen. Smelt 2 ss smør i en kjele og rør inn 2 ss hvetemel og karrien. Spe på med 4 dl melk, litt og litt, under omrøring. Kok opp og smak til med salt, pepper og estragonen. Hold sausen varm frem til servering.
Varm opp en stekepanne med litt smør til middels høy varme, og stek grønnsakene fra punkt 1 i 5-7 minutter, til blomkålen er litt mør og rosenkålen har fått litt farge.
Vel bekomme!