Indisk kyllingsuppe med gulrot servert med langbrød og koriander
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Indisk kyllingsuppe
1 pakke
Kyllingfilet
350 g
Gulrøtter
2 stk
Koriander
1 bunt
Langbrød av fullkorn
2 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til suppen med ingefær, spisskummen eller kanel for en mer spennende smak.
Sett stekeovnen på 200 grader.
Skrell og kutt gulrøttene i tynne skiver. Skjær kyllingen i terninger. Finhakk korianderen.
Varm opp en kjele med litt olje til middels varme. Stek kyllingen 2-3 minutter på hver side til den har en jevn stekeskorpe. Tilsett gulrøttene og suppen, og kok opp. La det hele småkoke i 3-4 minutter, og smak til med salt og pepper.
Varm langbrødene i ovnen i 2-3 minutter.
Topp suppen med korianderen ved servering.
Vel bekomme!