Indisk kyllingsuppe med gulrot servert med langbrød og koriander

Indisk kyllingsuppe med gulrot servert med langbrød og koriander

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Indisk kyllingsuppe
1 pakke
(Selleri, Melk, Laktose)
Kyllingfilet
350 g
Gulrøtter
2 stk
Koriander
1 bunt
Langbrød av fullkorn
2 stk
(Gluten)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til suppen med ingefær, spisskummen eller kanel for en mer spennende smak.

Sett stekeovnen på 200 grader. 
Skrell og kutt gulrøttene i tynne skiver. Skjær kyllingen i terninger. Finhakk korianderen.   
Varm opp en kjele med litt olje til middels varme. Stek kyllingen 2-3 minutter på hver side til den har en jevn stekeskorpe. Tilsett gulrøttene og suppen, og kok opp. La det hele småkoke i 3-4 minutter, og smak til med salt og pepper. 
Varm langbrødene i ovnen i 2-3 minutter.
Topp suppen med korianderen ved servering. 
Vel bekomme!