Pannestekt laks med knuste poteter, mango og aioli

Pannestekt laks med knuste poteter, mango og aioli

Ny oppskrift
Under 40 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Poteter
350 g
Potetkrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Olivenolje
Agurk
1 stk
Mango
1 stk
Olivenolje
Laksefilet
325 g
(Fisk)
Aioli
85 g
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Grønnsakene kan også blandes sammen i en serveringsskål med litt olivenolje.

Sett stekeovnen på 220 grader. 
Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skrell mangoen. Kutt agurken og mangoen i terninger. Ha grønnsakene i separate skåler for servering. Ha litt olivenolje, salt og pepper på agurkterningene.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek fisken i 3-4 minutter på hver side, eller til den har en lyserosa kjerne. Krydre med salt og pepper.
Hell vannet av potetene, og knus dem lett sammen med 2 ss olivenolje, potetkrydderet og litt salt og pepper.
Server laksefiletene med de knuste potetene, grønnsakene og aiolien.
Vel bekomme!