Sitruskrydret kylling i pita med friske grønnsaker og yoghurtdressing

Sitruskrydret kylling i pita med friske grønnsaker og yoghurtdressing

4.01 (88)
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Strimlet kyllingbryst
300 g
Sitruskrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Yoghurt naturell
150 g
(Melk, Laktose)
Agurk
1/2 stk
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Bladpersille
1 pakke
Maiskorn
150 g
Rødløk
1 stk
Restaurantsalat
75 g
Agurk
1/2 stk
Pitabrød
4 stk
(Hvete, Rug)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til yoghurtdressingen med litt limesaft.

Sett stekeovnen på 190 grader.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingstrimlene i 5-6 minutter. Skru ned varmen og krydre kyllingen med sitruskrydderet og litt salt og pepper mot slutten av steketiden. 
 Finhakk bladpersillen, og skrell og finhakk hvitløken. Grovriv halve agurken på et rivjern, og bruk hendene til å presse ut litt av vannet. Ha yoghurten i en skål, og vend inn bladpersillen, hvitløken og agurken. Smak til med salt og pepper. 
Sil laken av maiskornene. Kutt rødløken og resten av agurken i små terninger. Ha restaurantsalaten, maiskornene, rødløken og agurken i separate skåler for servering, og smak til med salt og olivenolje.
Varm pitabrødene i ovnen i 3-4 minutter rett før servering. 
Fyll pitabrødene med kyllingen, grønnsakene og yoghurtdressingen. Håper det smaker!
Vel bekomme!