Svinekjaker med chilimajones, mango, agurk, syltet rødløk og potetbåter

Svinekjaker med chilimajones, mango, agurk, syltet rødløk og potetbåter

Ny oppskrift
Under 35 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Poteter
400 g
Potetkrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Bakepapir (kan sløyfes)
Mørkokte svinekjaker
350 g
Chipotlemiks
1/2 pakke
Syltet rødløk
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Mango
1 stk
Agurk
1 stk
Chilimajones
1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Lime
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp retten med frisk koriander!

Sett stekeovnen på 220 grader. 
 Kutt potetene i båter. Fordel potetbåtene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetbåtene i ovnen i 25-30 minutter. Krydre potetene med potetkrydderet når de er ferdigstekte.  
Ha svinekjakene og chipotlemiksen i en mellomstor kjele og varm opp kjøttet på middels varme. Bruk to gafler til å rive kjøttet fra hverandre i grove biter. La kjøttet stå på lav varme frem til servering. 
Bland chilimajonesen sammen med saft fra limen i en serveringsskål. 
Kutt enden av hjertesalaten og skyll salatbladene i kaldt vann. Skrell mangoen. Kutt mangoen og agurken i strimler. Ha salaten, mangoen og agurken i separate skåler for servering.
Fyll salatbladene med chilimajonesen, den syltede rødløken, svinekjakene, salaten og agurk- og mangostrimlene. Server potetbåtene ved siden av.
Vel bekomme!