Svinekjaker med chilimajones, mango, agurk, syltet rødløk og potetbåter
Ny oppskrift
Under 35 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Poteter
400 g
Potetkrydder
1 pakke
Bakepapir (kan sløyfes)
Mørkokte svinekjaker
350 g
Chipotlemiks
1/2 pakke
Syltet rødløk
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Mango
1 stk
Agurk
1 stk
Chilimajones
1 pakke
Lime
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp retten med frisk koriander!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt potetene i båter. Fordel potetbåtene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetbåtene i ovnen i 25-30 minutter. Krydre potetene med potetkrydderet når de er ferdigstekte.
Ha svinekjakene og chipotlemiksen i en mellomstor kjele og varm opp kjøttet på middels varme. Bruk to gafler til å rive kjøttet fra hverandre i grove biter. La kjøttet stå på lav varme frem til servering.
Bland chilimajonesen sammen med saft fra limen i en serveringsskål.
Kutt enden av hjertesalaten og skyll salatbladene i kaldt vann. Skrell mangoen. Kutt mangoen og agurken i strimler. Ha salaten, mangoen og agurken i separate skåler for servering.
Fyll salatbladene med chilimajonesen, den syltede rødløken, svinekjakene, salaten og agurk- og mangostrimlene. Server potetbåtene ved siden av.
Vel bekomme!